مشاهده کامل : »»» خبر فوری : بازداشت و زندانی شدن جف هاردی ستاره مشهور و سابق wwe !!!«««
http://www.cramthis.com/wp-content/news%20photos/wrestling%20-%20hardy.jpg
»»» خبر فوری : جف هاردی ستاره مشهور و سابق wwe بازداشت شد !!!«««
جف هاردی روز جمعه به علت کشف قرص های مخدر و ممنوعه در اتوموبیل و منزلش بازداشت و روانه زندان گردید ...
گفته می شود وی در حدود :
262 Vicodin تجویزی ،
180 Soma prescription pills
555 milliliters of anabolic steroids
و مقدار باقی مانده از کوکائین پودر و متعلقات اقلام مواد مخدر رو در خانه خود نگه داری می کرده !!!!!:109::109::109::109::109:
وی در حال حاضر در زندان Moore County jail می باشد و وثیقه 125 هزار دلاری نیز برای وی صادر شده ...
خبر های تکمیلی در پست های بعدی »»»
منبع : انجمن کشتی کچ سایت satsat
satnews1
12-09-2009, 02:04
:109::109:
:33::33::114:
کاشکی این مرد محبوب برای مدتی خداحافظی و استراحت نمیکرد
http://www.extremein.com/wp-content/uploads/2009/07/j1.jpg
تازه اتهامات جدیدی نیز به وی وارد شده و اگر قطعی شوند احتمالا دو سه سالی بره حبس و برای فرار از زندان برنامه ریزی کند!!!!:4::24:
در مجموع خبر ناراحت کننده ای بود!!!
کسری وقتی خبر رو می نوشتم فقط تو دهنم فکر تو بودم!!!
حالا ناراحت نشو!!!!:4:
.:Ar@sh:.
12-09-2009, 02:19
جف آدم کثیفی هستش.
درسته که خیلی محبوبه ولی کثافت کاری زیاد داره . به نظرم حقشه که بره زندان.
جاي نگراني نيست يه سند شيش دنگ ميبرن ازادش ميكنن
shervin_1162
12-09-2009, 02:36
همچی زدی خبر فوری که هر کی ندونه فکر می کنه چه خبره حالا فکر می کنی چند نفر این بنده خدا رو می شناسن توی ایران یا حتی تا حالا اسمش رو شنیدن
همچی زدی خبر فوری که هر کی ندونه فکر می کنه چه خبره حالا فکر می کنی چند نفر این بنده خدا رو می شناسن توی ایران یا حتی تا حالا اسمش رو شنیدن
دوست عزیز من فکر کنم هر کی کشتی کج دوست داره این بابا رو بشناسه ! و این که چند در صد کشتی کج نگاه میکنند فکر کنم یکم بیشتر باشه از کسایی که هند بال و والی بال و ... نگاه میکنند .چطور اخبار اونا رو 100 بار تلوزیون تکرار میکنه حرفی نیست ؟:33:
shervin_1162
12-09-2009, 02:58
من ازت معذرت می خوام قصدم ناراحت کردن شما نبود اما کاش قبلش یه توضیحی میدادی که این بابا اصلا کیه:5:
DVB 2009
12-09-2009, 03:14
اما من به نتیجه ای رسیدم نمیدونم درسته یا نه این که
جف قبل از اینکه از wwe بره دستش پیش پلیس آمریکا رو شده و چون نمیتونستن همینطوری او رو دستگیر کنن و مسابقات رو به هم بزنن مسئولان wwe هزینه کردن و او رو موقتا آزاد کردن تا اینکه برنامه ای ساختن که جف از wwe بره خودش هم دوست نداشت بره به صحبت هاش هم اگر توجه کنید گفته که زود برمیگرده و مسوئلان wwe گفتن که اخراج شده الان که اخراج شد گرفتنش
جف خیلی حیف بود ولی با این همه مواد چه کار میکرده
با سلام
باید جف رو از wwe اخراج کنن تازه من شنیدم بهش اتهام قاچاق انسان رو هم دادن
در كل جف هاردي هميشه از نظر اخلاقي يكم مشكل داشت البته از يكم يكم بيشتر:71:
حالا بايد ديد كه مت هاردي نقشه زندان رو بدنش خالكوبي مي كنه تا جف نجات بده يا نه:24:
موفق باشيد:6:
satnews1
12-09-2009, 13:30
با سلام
باید جف رو از wwe اخراج کنن تازه من شنیدم بهش اتهام قاچاق انسان رو هم دادن
سلام . اینکار اصلا درست نیست دوست عزیز ...
wwe بخاطر منافع خودش چون جف بسیار محبوب هست اینکار رو به امید خدا انجام نخواهد داد
alijamali71
12-09-2009, 17:19
بله با satnews عزیز موافقم:113: در ضمن هرکی پشت جف حرف بزنه حالش رو میگیرم:14::14:
parasto_f
12-09-2009, 17:38
خوب اینم یک استوری لاین که مکمن طراحی کرده ؟
اخه جف چرا اینکار ها رو میکنی برو قلیون بکش ؟
چرا مواد مخدر ؟
دوووسست ناباب علتشه/
DVB 2009
12-09-2009, 23:38
چندین تن از کشتی گیران درباره موضوع حمل مواد مخدر توسط جف هاردی صحبت هایی رو کردن.
چاوو گوئرور : من در بطن ماجرا نیستم و ازش خبر زیادی ندارم.ولی جف فرد خوبیه و من در این موضوع به شدت ازش حمایت میکنم.
کریس جریکو : اگه با جف رفت و آمد کرده باشید میدونید که اهل ایم چیزا نیست.کاملا توی این قضیه هواش رو دارم.
مت هاردی : این شوک بسیار بزرگی هستش ولی من بهتون 100 قول میدم که همه چی درست میشه و بی گناهی جف ثابت میشه.
Vahid_tanha
12-09-2009, 23:40
چند وقت دیگه آندرتیکر هم به جرم قتل
تریپل هم به جرم خانم بازی
دستگیر میشن و زندانی و در wwe رو تخته می کنن:71:
macrosat
12-09-2009, 23:54
جف خیلی بدی
خیلی حالمو گرفتی
تو مواد؟
جف هستی ؟
صدام میاد جف؟
ای بابا این مسابقات نمایشی چه اهمیتی داره که گرفتن این یارو داشته باشه
macrosat
13-09-2009, 00:26
ولی کار نداریم درسته ما از این ورزش خوشمون نمیاد ولی طرفدارانش واقعا عاشق این ورزش هستند
من چند ماهی برای اکثر این کسانی که عاشق این ورزش هستند از طریق افلاین با یک مک مسابقات رو ارسال میکردم
درست یادم نیست ولی فکر کنم 2 شنبه ها صبح به وقت ما مسابقات هفتگی شون شروع میشه .تا شب که اپلود میشد تو سایت ها من هم از طریق دی وی بی میفرستادم
اونجا دیدم که عجب بچه های باحالی هستند و خیلی هم عاشق این ورزش و مخصوصا قهرمان هاش هستند
اما هنوز نفهمیدم چرا عاشق مبارزه ایی هستند که اصلا واقعیت نداره
البته توهین نشه من هنوز متوجه نشدم
خیلی هم بحث در این باره داشتیم ولی من قانع نشدم
ولی در کل خیلی ها عاشق این ورزش هستند
من به خاطر باتیستا قید مدرسه رو زدم چون باتیستا داشت برمیگشت و با مارک هنری مسابقه داشت و نشستم زنده دیدم
دوست عزیز در جواب شما فقط باید گفت : ندیدن دلیل بر نبودن نیست!!!!
شما کشتی کچ نمی بینی مشکل ما چیست؟!!
همین الان یک سرچ تو گوگل یا یاهو بزن jeff hardy بین بالغ بر چند صد هزار سایت در مورد این خبر و یا این ورزشکا محبوب پیدا خواهی کرد!!!
ای بابا این مسابقات نمایشی چه اهمیتی داره که گرفتن این یارو داشته باشه
دوست عزیز کسی شما رو مجبور نکرده به این بخش سر بزنید ...
البته نظر شما برای ما قابل احترام است اما خواهشتا دیگر با این گونه خلوت بچه های این بخش رو برهم نزنید!!!!
اما من به نتیجه ای رسیدم نمیدونم درسته یا نه این که
جف قبل از اینکه از wwe بره دستش پیش پلیس آمریکا رو شده و چون نمیتونستن همینطوری او رو دستگیر کنن و مسابقات رو به هم بزنن مسئولان wwe هزینه کردن و او رو موقتا آزاد کردن تا اینکه برنامه ای ساختن که جف از wwe بره خودش هم دوست نداشت بره به صحبت هاش هم اگر توجه کنید گفته که زود برمیگرده و مسوئلان wwe گفتن که اخراج شده الان که اخراج شد گرفتنش
بله من هم دیشب داشتم به این قضیه فکر می کردم که خود جف و مسئولان کمپانی قضیه رو می دانستند!!!!
البته از طرفی دیگر چند روز قبل بحث سر این بود wwe آماده است پیشنهادی بسیار گران و عالی برای عقد قرار داد مجدد با جف به وی بدهد!!!
اصلا دیشب به جای این تاپیک می خواستم تاپیک خبرقرار داد جدید جف رو بدهم که این خبر ناگهان منتشر شد ...
ولی کار نداریم درسته ما از این ورزش خوشمون نمیاد ولی طرفدارانش واقعا عاشق این ورزش هستند
من چند ماهی برای اکثر این کسانی که عاشق این ورزش هستند از طریق افلاین با یک مک مسابقات رو ارسال میکردم
درست یادم نیست ولی فکر کنم 2 شنبه ها صبح به وقت ما مسابقات هفتگی شون شروع میشه .تا شب که اپلود میشد تو سایت ها من هم از طریق دی وی بی میفرستادم
اونجا دیدم که عجب بچه های باحالی هستند و خیلی هم عاشق این ورزش و مخصوصا قهرمان هاش هستند
اما هنوز نفهمیدم چرا عاشق مبارزه ایی هستند که اصلا واقعیت نداره
البته توهین نشه من هنوز متوجه نشدم
خیلی هم بحث در این باره داشتیم ولی من قانع نشدم
ولی در کل خیلی ها عاشق این ورزش هستند
دقیقا طرفداران این ورزش اکثرا عاشق این مسابقات و شخصیت های آن هستند
در مورد ماهیت مسابقات هم جایی دیگر و در وقتی دیگر حتما مطالبی رو ارائه خواهیم کرد ...
تاپیک از حالت مهم خارج شد ...
miladsaki
01-11-2009, 16:16
http://aycu36.webshots.com/image/7995/2004452976128347887_rs.jpg
هرکی در باره جف هاردی حرف بزنه گردن دیگه نداره.
مطمئنا وثیقه را جور میکنه.
satnews1
01-11-2009, 22:29
کسی خبر جدید نداره ؟
دلمون برای جف تنگ شده
کسی خبر جدید نداره ؟
دلمون برای جف تنگ شده
مثل اینکه با قرار وثیقه ازاد هستش!!!!!!