مشاهده کامل : ๑۩۞۩๑دعوت به همکاری از کاربران فعال جهت مدیریت در بخش انجمن دانشجویان ایران๑۩۞۩๑
باسلام
با توجه به تصميمات اتخاذ شده جهت بهبود و ارتقاء بيش از پيش" انجمن دانشجويان ايران" و همچنين تکميل تيم مديريتي بخش هاي مختلف، از کليه دوستان و کاربران فعال و واجد شرايط در زمينه و بخش هاي مورد علاقه و يا رشته تحصيلي که به آن مسلط هستند از جمله رشته هاي فني ومهندسي مانندرشته هاي کامپيوتر،عمران،برق ،مکانيک،....،رشته هاي علوم انساني يا پزشکي وهمينطور علاقه مندان به رشته هنرويا هر رشته ي ديگري که دانش کافي دارنددعوت به همکاري ميشود.
لذا از کاربران علاقمند به فعاليت و همکاري دعوت ميشود تمايل خود را در اين تاپيک اعلام نمايند تا پس از شروع به فعاليت مناسب و طي مراحل لازم ابتدا به عنوان همیاروسپس مدير به همکاري با انجمن دانشجويان ايران بپردازند.
با سپاس :53::53::53:
ScienceDirect
21-08-2009, 03:49
باسلام
با توجه به تصميمات اتخاذ شده جهت بهبود و ارتقاء بيش از پيش" انجمن دانشجويان ايران" و همچنين تکميل تيم مديريتي بخش هاي مختلف، از کليه دوستان و کاربران فعال و واجد شرايط در زمينه و بخش هاي مورد علاقه و يا رشته تحصيلي که به آن مسلط هستند از جمله رشته هاي فني ومهندسي مانندرشته هاي کامپيوتر،عمران،برق ،مکانيک،....،رشته هاي علوم انساني يا پزشکي وهمينطور علاقه مندان به رشته هنرويا هر رشته ي ديگري که دانش کافي دارنددعوت به همکاري ميشود.
لذا از کاربران علاقمند به فعاليت و همکاري دعوت ميشود تمايل خود را در اين تاپيک اعلام نمايند تا پس از شروع به فعاليت مناسب و طي مراحل لازم ابتدا به عنوان همیاروسپس مدير به همکاري با انجمن دانشجويان ايران بپردازند.
با سپاس :53::53::53:
سلام وحید جان
امیدوارم حالت خوب باشه.
من علاقه مندم در زمینه ی حقوق (رشته ی خودم) فعالیت کنم. من تمایل خودم رو اعلام میکنم برای فعالیت بیشتر در این بخش. امیدوارم بتونم هر چی زودتر مراحل ترقی رو طی کنم.
با تشکر
سلام وحید جان
امیدوارم حالت خوب باشه.
من علاقه مندم در زمینه ی حقوق (رشته ی خودم) فعالیت کنم. من تمایل خودم رو اعلام میکنم برای فعالیت بیشتر در این بخش. امیدوارم بتونم هر چی زودتر مراحل ترقی رو طی کنم.
با تشکر
با سلام
دوست عزیز،از اینکه اعلام آمادگی کردیدسپاسگزارم.شما میتونید در بخش مربوطه (http://redirector.asrejavan.info/forumdisplay.php?f=279) فعالیت خود رو آغاز کنید.تافعالیت شما مورد ارزیابی قرار گیرد.
:53::53::53:
من فک میکنم بتونم در قسمت مهندسی مخصوصا نفت و گاز کمک کنم.
xx_s_d_m_xx
26-10-2009, 15:24
من فک میکنم بتونم در قسمت مهندسی مخصوصا نفت و گاز کمک کنم.
با تشکر از شما
کارهاتون رو دیدم بسیار عالی و بی عیب و نقص است . به روند خود ادامه دهید تا کار شما مورد ارزیابی قرار گیرد. به زودی به عنوان مدیر شما را معرفی می کنیم.
keyvan_m
28-02-2010, 01:24
ضمن سلام و خسته نباشید خدمت تمامی مدیران انجمن بنده علاقه زیادی برای فعالیت در قسمت عمران را دارم
به امید ایرانی پیروز در زمینه علم و دانش.
با تشکر از مدیران انجمن.
xx_s_d_m_xx
28-02-2010, 11:32
ضمن سلام و خسته نباشید خدمت تمامی مدیران انجمن بنده علاقه زیادی برای فعالیت در قسمت عمران را دارم
به امید ایرانی پیروز در زمینه علم و دانش.
با تشکر از مدیران انجمن.
سلام دوست من.
از اعلام همکاری با بخش خودتون بسیار خرسندیم. منتظر کارهای زیبای شما هستیم البته نه فقط در مقوله عمران بلکه در کل مجموعه ها پس از آن عملکرد شما مورد ارزیابی قرار می گیرد و نتیجه به شما اعلام می شود.
درود
خوشحال ميشم اگه كمكي از دستم بر بياد انجام بدم.
مكانيك-طراحي:53:
درود
خوشحال ميشم اگه كمكي از دستم بر بياد انجام بدم.
مكانيك-طراحي:53:
باسلام
از اینکه یک دانشجوی ترم آخر ارشد مکانیک قصد همکاری دارند بسیار خوشحالم.
دوست عزیز اگر زمان کافی جهت ارائه مطالب در بخش دارید ،باعث افتخاربنده است که درخدمتتون باشم.اگر از این لحاظ مشکلی ندارید بفرمائید تا پس از فعالیت جنابعالی در بخش ،آیدی شما به عنوان همیار ارتقا پیداکند.
باسپاس
باسلام
از اینکه یک دانشجوی ترم آخر ارشد مکانیک قصد همکاری دارند بسیار خوشحالم.
دوست عزیز اگر زمان کافی جهت ارائه مطالب در بخش دارید ،باعث افتخاربنده است که درخدمتتون باشم.اگر از این لحاظ مشکلی ندارید بفرمائید تا پس از فعالیت جنابعالی در بخش ،آیدی شما به عنوان همیار ارتقا پیداکند.
باسپاس
درود
از اينكه به بزرگترين مشكل يه دانشجوي ترم آخر ارشد و در عين حال شاغل پي برديد هزاران بار درود ميفرستم:41:
من ميتونم الان يه سري آموزشهاي مفيد و كاربردي بر اساي دونسته هاي خودم رو داشته باشم. ميتونم برنامه ريزي كنم كه آموزشهارو تايپ كنم.
مثلا ميتونيم كتيا چند تا ماژول مفيد رو در حد رفع و رجوع آموزش بدم و...بقيه پ.خ
درود
از اينكه به بزرگترين مشكل يه دانشجوي ترم آخر ارشد و در عين حال شاغل پي برديد هزاران بار درود ميفرستم:41:
من ميتونم الان يه سري آموزشهاي مفيد و كاربردي بر اساي دونسته هاي خودم رو داشته باشم. ميتونم برنامه ريزي كنم كه آموزشهارو تايپ كنم.
مثلا ميتونيم كتيا چند تا ماژول مفيد رو در حد رفع و رجوع آموزش بدم و...بقيه پ.خ
باسلام
دوست عزیز با توجه به کمبود وقت ،از شما دعوت میکنم نگاهی اجمالی به این انجمن وتاپیک های آن بندازید و هر زمان که وقت کافی جهت ارائه مطالب وآموزش های مفیدتون دارید از کمک به دوستان دریغ نفرمایید.
یکباردیگر از شما سپاسگزارم.
vBulletin v3.8.6, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd