مشاهده کامل : دانشگاه ازاد قزوین یا واحد علوم تحقیقات تهران؟
برای تحصیل کدام را انتخاب می کنید؟
behnam sabet
11-03-2009, 13:41
من خودم دارم فوق لیسانس (ریاضی) رو تو علوم تحقیقات میگذرونم ...استاداش "مثل دکتر توفیق و...معروفند..ولی امتحاناش بسیار سخت و کوچکترین ارفاق هم در کار نیست ...رو نمودارم نمی برند.البته این ترم رو به عنوان مهمان امدم لاهیجان.ولی ترم بعد ، پایان نامه رو برمیگردم علوم تحقیقات تا مدرک اون دانشگاه رو داشته باشم...این ترم رو سه درس رو گرفتم شهریه ثابتم شد 700 تومن و بقیه 500 تومان که رو هم برام 1300000 بدون هزینه رفت وامد و غیره آب خورده...حالا دعا کن که بعد از گرفتن فوق لیسان کار پیدا کنم!!!!!!کار
ضمنآ من با هزار تا آرزو و نظر و نیاز وارد این دانشگاه شدم ..ولی الان که حدود 14 ماه میگزره دوری راه ، ترافیک سنگین تهرون و هزینه زندگی در تهراه و ....رو بیاد میارم دارم بهت برادر وار میگم هرجا به محل سکونتت نزدیک تره رو انتخاب کن
کسی هست که الان در دانشگاه علوم تحقیقات در حال تحصیل باشه؟
من خودم دارم فوق لیسانس (ریاضی) رو تو علوم تحقیقات میگذرونم ...استاداش "مثل دکتر توفیق و...معروفند..ولی امتحاناش بسیار سخت و کوچکترین ارفاق هم در کار نیست ...رو نمودارم نمی برند.البته این ترم رو به عنوان مهمان امدم لاهیجان.ولی ترم بعد ، پایان نامه رو برمیگردم علوم تحقیقات تا مدرک اون دانشگاه رو داشته باشم...این ترم رو سه درس رو گرفتم شهریه ثابتم شد 700 تومن و بقیه 500 تومان که رو هم برام 1300000 بدون هزینه رفت وامد و غیره آب خورده...حالا دعا کن که بعد از گرفتن فوق لیسان کار پیدا کنم!!!!!!کار
ضمنآ من با هزار تا آرزو و نظر و نیاز وارد این دانشگاه شدم ..ولی الان که حدود 14 ماه میگزره دوری راه ، ترافیک سنگین تهرون و هزینه زندگی در تهراه و ....رو بیاد میارم دارم بهت برادر وار میگم هرجا به محل سکونتت نزدیک تره رو انتخاب کن
درود
دوست عزیز اول بعنوان یک دوست، بعد بعنوان یک مدرس که 11 سال در دانشگاه تدریس دارم برات چند پیشنهاد( نصیحت:14:) بر اساس مقتضیات امروز و نیاز فردا دارم :
1- تکثر مدرک و پایین بودن سطح دانش توسط بعضی از دانشگاها وتوسط اساتید (نمره دادن)که خود حدیث مفصل دارد
2- نیاز جامعه و انتخاب بهترینها و
3-موفقیت و درامد شما در گذران زندگی در اینده
شما را به : نا برده رنج ،گنج میسر نمیشود. رهنمون خواهد نمود
گزینه اول (علوم تحقیقات) با تمام سختیهاش بهتره
بدرود
پیروز باشید
با سلام .
راستش من دانشجو نیستم ولی باتوجه به صحبت های که برای ما تو مدرسه میکنن شما باید ببینی معدلت جقدره ترازت چجوریاس و ...
چون به قول یه استادی اگر شما با تراز 6500 بری علوم تحقیقات مسلما عقب میمونی چون اشخاص دیگر هستند که با تراز 7000 همون رشته رو تو علوم تحقیقات میان و صدالبته اگر با تراز 6500 برید قزوین شاید شاگرد دوم اول یا سوم بشید و با کسب معدل بالای 17 راحت فوق هم بخونید ....
پس باید همه جوانب رو در نظر گرفت.
( من شخصا علوم تحقیقات رو انتخاب میکنم چون فقط یک کیلومتر بالاتر از مدرسه هستش و .... )
behnam sabet
13-03-2009, 01:41
درود
دوست عزیز اول بعنوان یک دوست، بعد بعنوان یک مدرس که 11 سال در دانشگاه تدریس دارم برات چند پیشنهاد( نصیحت:14:) بر اساس مقتضیات امروز و نیاز فردا دارم :
1- تکثر مدرک و پایین بودن سطح دانش توسط بعضی از دانشگاها وتوسط اساتید (نمره دادن)که خود حدیث مفصل دارد
2- نیاز جامعه و انتخاب بهترینها و
3-موفقیت و درامد شما در گذران زندگی در اینده
شما را به : نا برده رنج ،گنج میسر نمیشود. رهنمون خواهد نمود
گزینه اول (علوم تحقیقات) با تمام سختیهاش بهتره
بدرود
پیروز باشید
استاد بزرگوار شما چرا داغ کردید .بنده به عنوان یک دانشجو درد و دل کردم..نصیحت شما یه جورایی خشن به نظر میرسه منظورم : :14: هستش.ما مخلص هر چی استاد با صفا هم هستیم:6:
با تشکر از دوستان.اگر کسی هست که همین الان در حال تحصیل در یکی از این دانشگاها باشه نظر بده تا از نظرات استفاده کنیم
دوست گلم ، شما اول بگو چه رشته ای و در چه مقطعی را قبول شدی ؟ چون به هرحال وضعیت سطح هر رشته در واحدهای دانشگاهی مختلف متفاوت است .ولی در کل هر دو از واحدهای خوب دانشگاه آزاد هستند که به نظر من سطح واحد علوم تحقیقات مقداری بالاتر است و بدون شک بهترین واحد دانشگاه آزاد است .
ما یه زمانی قزوین بودیم
گفتیم اومدیم دانشگاه آزاد راحت بریم راحت بیایم
ولی....
دقیقا عین مشخصات علوم تحقیقات رو داره شایدم بالاتر
دکتر الوانی پدر مدیریت ایرانرئیس دانشکده مدیریت دانشگاه است و دکتر موسی خانی داماد جناب جاسبی
معنای واقعی دانشگاه رو از نظر وسعت در اینجا میفهمید
امسال برترین واحد دانشگاهی (آزاد)کشور شد
بسیار سخت گیر هستند
تنها واحد دانشگاهی که شما بعد از دیدن سوال نیم ساعت وقت دارید درس رو حذف کنید و از جلسه امتحان بیاید بیرون برای همین آمار مشروطی بسیار پایینه
در زمینه روبوکاپ سالهای متمادی است که مقام میاره و امسال هم برای چندمین بار اقدام به برگزاری کزده
در کل عصارتو میکشن ولی مدرک واقعی گرفتی.....
سوالی بود در خدمتم
راستش سوالم در مورد رشته ی مهندسی پزشکی هست.کدوم دانشگاه کیفیتش بالاتره؟
راستش سوالم در مورد رشته ی مهندسی پزشکی هست.کدوم دانشگاه کیفیتش بالاتره؟
من خودم دانشگاه قزوین درس خواندم و حرف های دوست قبلی را تایید می کنم. اما به نظر من با توجه به تمام شرایط و اینکه رشته مهندسی پزشکی یک رشته تازه تاسیس برای واحد قزوین هست و از طرفی علوم تحقیقات چند ساله این رشته را ارائه شما در انتخاب علوم تحقیقات تردید نکن. فقط در صورتی بهت توصیه می کنم که این رشته را در دانشگاه قزوین ادامه بدهی که خود ساکن این شهر باشی و گرنه اگر ساکن تهران یا کرج هستی اولویت با علوم تحقیقات هست در ثانی رفت و آمد هم خسته ات می کند (من تجربه اش را دارم).
راستی یک سوال الان که ثبت نام و حذف و اضافه دانشگاه ها هم گذشته ، شما چگونه تازه به فکر افتادید؟
استاد بزرگوار شما چرا داغ کردید .بنده به عنوان یک دانشجو درد و دل کردم..نصیحت شما یه جورایی خشن به نظر میرسه منظورم : :14: هستش.ما مخلص هر چی استاد با صفا هم هستیم:6:
درود دوست عزیز
پوزش میطلبم من عجله داشتم و ایکن(:14:) را اشتباه گذاشتم.
در عین تجربه خودم و واقعیت، سعی کردم خیلی خلاصه شما را راهنمایی نمایم، امیدوارم مقبول افتد
پیروز باشید :53:
من خودم دانشگاه قزوین درس خواندم و حرف های دوست قبلی را تایید می کنم. اما به نظر من با توجه به تمام شرایط و اینکه رشته مهندسی پزشکی یک رشته تازه تاسیس برای واحد قزوین هست و از طرفی علوم تحقیقات چند ساله این رشته را ارائه شما در انتخاب علوم تحقیقات تردید نکن. فقط در صورتی بهت توصیه می کنم که این رشته را در دانشگاه قزوین ادامه بدهی که خود ساکن این شهر باشی و گرنه اگر ساکن تهران یا کرج هستی اولویت با علوم تحقیقات هست در ثانی رفت و آمد هم خسته ات می کند (من تجربه اش را دارم).
راستی یک سوال الان که ثبت نام و حذف و اضافه دانشگاه ها هم گذشته ، شما چگونه تازه به فکر افتادید؟
راستش من قزوین می خونم ولی می خوام انتقالی بگیرم برم تهران .به خاطره همینه که می پرسم
راستش من قزوین می خونم ولی می خوام انتقالی بگیرم برم تهران .به خاطره همینه که می پرسم
دوست عزیز اگر بتوانی انتقالی بگیری که برد کردی. ولی تا جایی که من می دانم شرایطش بسیار مشکل است و باید پارتی با نفوذی داشته باشی که در آن صورت هم به صورت مهمان اجازه می دهند وباید هر ترم مجوزت را تمدید کنی و چون دانشجوی مهمان جزو سری های آخر ثبت نام بعد از زمانبندی ثبت نام دانشجویان اصلی آن واحد می تواند ثبت نام کن، مشکلاتی در حین برداشتن واحد مثل پر شدن ساعات و اساتید دلخواه را خواهد داشت . ولی در کل توصیه می کنم تلاشت را برای این کار انجام بدهی . موفق باشی.
سلام دوباره
با توجه به قهرمانی تیم MRLدانشگاه ازاد قزوین در مسابقات ربوکاپ کدام دانشگاه بهتر است؟
دانشگاه ازاد علوم تحقیقات یا دانشگاه ازاد قزوین؟
با توجه به تک قطبی شدن علم روباتیک در دانشگاه ازاد قزوین و قهرمانی این دانشگاه در مسابقات مختلف کدام گزینه را انتخاب می کنید؟دانشگاه ازاد علوم تحقیقات یا دانشگاه ازاد قزوین؟
kodam gozine ro baraye tahsil entekhab mikonid?
با توجه به قهرمانی تیم MRLدانشگاه ازاد قزوین در مسابقات ربوکاپ iran open 2009 کدام دانشگاه بهتر است؟
با توجه به قهرمانی تیم MRLدانشگاه ازاد قزوین در مسابقات ربوکاپ iran open 2009 کدام دانشگاه بهتر است؟
saeedenzo
09-06-2010, 01:40
بدون ترديد علوم و تحقيقات......چون از نظر توليدات علمي با دانشگاههاي دولتي رقابت داره
vBulletin v3.8.6, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd