مشاهده کامل : تخصص از دكتر شريعتي (بخوانيد و قضاوت كنيد)
ehsan100
25-06-2008, 21:29
سلام
« به مناسب 29 خرداد سالگرد شهادت دكتر شريعتي »
تخصص از دكتر شريعتي بخوانيد و قضاوت كنيد
تقديم به دوستداران دكتر شريعتي
برگرفته از يكي از سخنراني هاي دكتر
كتاب 20 صفحه مي باشد.
کاش میشد pdf میکردی اینجوری خوندنش خیلی سخته:2:
ehsan100
25-06-2008, 21:58
ادامه كتاب از صفحه 18 تا 20 ...
ehsan100
25-06-2008, 22:03
کاش میشد pdf میکردی اینجوری خوندنش خیلی سخته:2:
سلام
دوست عزيز من اين كارو انجام دادم ولي حجمش 4.5 مگابايت شد كه براي آپلودش واقعا بايد عذاب مي كشيدم (كه واقعا شرم آوره) فكر كنم اگه الان آپلود مي كردم فردا تموم مي شد بخاطر همين تصميم گرفتم عكس ها رو كه اسكن كردم بذارم همينشم هم 30-35 دقيقه طول كشيد.
بازم شرمنده.
با زوم كردن رو صفحات مي تونين بخونين.
خواستم پست ندم اما دیدم نمیتوانم .
بسیار متاسفم که هنوز ایرانیان به دنبال این بزرگترین شارلاتان قرن و پایه گذار و احیا کننده فاجعه بار ترین ایدئولوژی هستند .
بروید و کمی بیشتر بخوانید و فکر کنید تا این چهره کثیف را بهتر بشناسید .
شاید این کلیک کمی به شما کمک کند . (http://video.google.fr/videoplay?docid=6542391340773533645&hl=fr)
ehsan100
25-06-2008, 22:43
خواستم پست ندم اما دیدم نمیتوانم .
بسیار متاسفم که هنوز ایرانیان به دنبال این بزرگترین شارلاتان قرن و پایه گذار و احیا کننده فاجعه بار ترین ایدئولوژی هستند .
بروید و کمی بیشتر بخوانید و فکر کنید تا این چهره کثیف را بهتر بشناسید .
سلام
دوست عزيز مي شه بيشتر توضيح بدي؟
چرا شريعتي بزرگترين شارلاتان قرنه؟ و آيا اين نظر شماست يا جايي خودندين؟ و دليلش چيه؟
ممنون مي شم بيشتر توضيح بدين؟
از مديران خواهش مي كنم تاپيك رو قفل نكنند.
ممنونم.
سلام
دوست عزيز مي شه بيشتر توضيح بدي؟
چرا شريعتي بزرگترين شارلاتان قرنه؟ و آيا اين نظر شماست يا جايي خودندين؟ و دليلش چيه؟
ممنون مي شم بيشتر توضيح بدين؟
از مديران خواهش مي كنم تاپيك رو قفل نكنند.
ممنونم.
دوست من . خوشحالم که به جای بد و بیراه گفتن ، از من توضیح خواستی .
در پست دوم ، من لینکی برای شما گزاردم که می توانید ببینید . شوربختانه با توجه به قوانین سایت نمی توانم توضیح بیشتری بدهم بهتر است خودتان بروید و پیدا کنید تا به به این شارلاتان که حرف من نیست بلکه بزرگترین تاریخدانان و متفکران این را می گویند برسید .
پایدار و پیروز باشید و امیدوارم که این بار که شما را در تاپیکی دیدم به واقعیت رسیده باشید .
دوستدار شما - اهورا
ehsan100
25-06-2008, 23:19
دوست من . خوشحالم که به جای بد و بیراه گفتن ، از من توضیح خواستی .
در پست دوم ، من لینکی برای شما گزاردم که می توانید ببینید . شوربختانه با توجه به قوانین سایت نمی توانم توضیح بیشتری بدهم بهتر است خودتان بروید و پیدا کنید تا به به این شارلاتان که حرف من نیست بلکه بزرگترین تاریخدانان و متفکران این را می گویند برسید .
پایدار و پیروز باشید و امیدوارم که این بار که شما را در تاپیکی دیدم به واقعیت رسیده باشید .
دوستدار شما - اهورا
متاسفانه مشكل من هميشه وقتي 4.5 مگابايت فايل رو نمي تونم آپلود كنم حالا شما فكرشو بكن از سايت ويدئو ببينم برا من واقعا غيرممكنه.
اگه واقعا مشكلي نداشته باشه مي شد بصورت متني توضيح بدين ممنون مي شدم يا اينكه اگه سايتي در اين مورد وجود داشته باشه.
اگه واقعا گذاشتنش در سايت ممنوعه يه پيغام خصوصي بزنيد.
ممنونم.
ali_dvbsky
23-07-2008, 23:34
چقدر راحت یک ادم را محکوم می کنین ...
yaserjon
23-07-2008, 23:59
شريعتي روشنفكر راه حق راه علي
Slighter
24-07-2008, 00:09
شاید بزرگترین گناه شریعتی آن بود که عقیده و ایده ای را تطهیر کرد که از آن برای بندگی انسانها سوء استفاده شد و ماهیت اصلی این ایده را بصورتی قلب و دلخواه خودش برای جوانان دوره خودش نمایش داد .
mobinevafadar
18-04-2010, 10:51
به نظر من دكتر شريعتي يك انسان بزرگ بود....و هر انسان بزرگ دشمنان بزرگي هم دار...مي خوام بدونم ايا اين دوستان كتاب فاطمه فاطمه است دكتر شريعتي رو خوندند؟؟؟؟؟
چقدر زيبا حضرت فاطمه رو توصيف مي كنند....
شما به جای تاسف برای ایرانیان برای خودت متاسف باش که در خوابی؟
((قم فانظر))
بیدار شو؟؟؟
شما و امثال شما از ملت می خواهید آتشی را که دکتر شریعتی در باورهای خرافی و تعصبی افکنده خاموش کنید؟
شما می خواهید دوباره ملت را بگذشته دعوت کنید ((ارتجاع))
تعریف زندگی امروز نه آن است که دیروز بود ... چه برسد به 1000 سال پیش؟؟
خدا رو شکر که این ..... به زباله دونی تاریخ پیوست . همین شریعتی
اون اومد به خرافات عوام رنگ و لعاب بهتری بخشید و بجای حذف خرافات از میان عوام باعث شد اون خرافات نه تنها از بین نروند بلکه با شکل و شمایلی قشنگنتر و با کلاس تر در بین قشر تحصیلکرده هم نفوذ کنه و اونها هم به درد عوام گرفتار بشن و باعث نابودی کشور در 30 سال پیش شدند.
یادتون نره که حرفهای شریعتی بود که باعث شد کسانی حتی مثل دکتر سحابی و بازرگان در 30 سال پیش آقا رو تو ماه ببینند!!!
ahmad_reza874
19-04-2010, 10:59
اون اومد به خرافات عوام رنگ و لعاب بهتری بخشید و بجای حذف خرافات از میان عوام باعث شد اون خرافات نه تنها از بین نروند بلکه با شکل و شمایلی قشنگنتر و با کلاس تر در بین قشر تحصیلکرده هم نفوذ کنه و اونها هم به درد عوام گرفتار بشن و باعث نابودی کشور در 30 سال پیش شدند.
یادتون نره که حرفهای شریعتی بود که باعث شد کسانی حتی مثل دکتر سحابی و بازرگان در 30 سال پیش آقا رو تو ماه ببینند!!!
فصد دفاع از اندیشه های دکتر شریعتی را ندارم. اما توصیه میکنم بجای نگاههای عوامانه و ارزیابیهای شتابزده ، کتابهای زیر را مطالعه کنید و پس از سنجش با معیارهایتان ، نظرات محترم خود را دوباره ابراز فرمایید:
اسلام شناسی - علی شریعتی
نهضتهای مذهبی بر بستر حرکت نهضت ملی - علی رهنما - انتشارات گام نو
خلاصه ، هر نقد و ارزیابی باید اول با تطبیق کامل زمان و مکان اندیشه ی ارائه شده همراه باشد ، و دوم ، به دور از مطلق گرایی و البته ، با قبول ضعف ها و قوت های صاحب اندیشه.
درباره ی انقلاب 57 ، شرایط و بسترهای فراهم شده برای انقلاب 57 بسیار فراتر از اندیشههای شریعتی بود. چنانچه در میان بخش تاثیرگذار نیروهای عمل گرا و انقلابی آن دوران، افراد بسیاری بودند که منتقدان سرسخت اندیشه های شریعتی به شمار می رفتند.
از سویی آنچه امروز بر سیاست و فرهنگ و ... ما میرود نشان از خوب بودن شاه نیست. دوستان حاکم بلایی بر اندیشه های متعالی مردان آن زمان آورده اند که دیگر شرم از انقلابی بودن خود دارند. اگر نه ، آنچه مردم را به مخالف با شاه برانگیخت ذاتا بسیار متعالی و مترقی بود. منتها یک جبر تاریخی بر ایران جهان سومی آن زمان حاکم شد ، مبنی بر آنکه «اراده های مردمی شرط لازم یودند اما کافی نه».
سربلند و پیروز باشید
vBulletin v3.8.6, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd