مشاهده کامل : سوالات و مشکلات کاربران (تاپیک شماره یک)
nobody2000
19-04-2008, 03:11
من حد اقل یک ساعت گزاشتم ماند ولی چیزی نیامد
مشکل از تنظیماتم نیست همون ruls که تو سایت گزاشته بودید را استفاده کردم و هیچ تغییری در آن و بقیه فایلها ندادم
skynet.ini رو zip کن و اینجا بزار چک کنم .
دوست عزیز چرا می خوای 2.6 بخری ؟ که اونوقت براش فن هم بخری ؟
یک کارت 2.8 بگیر و فقط اورکلاک کن نیاز به فن هم نداره خیال خودت را هم راحت کن.
skystar 2 2.8A خیلی سخت اورکلاک میشه و تا حالا فقط 1 مورد گزارش شده .
nobody2000
19-04-2008, 03:19
راستی دکمه شماره 6 رو هم وقتی اسکاینت بازه بزن تا زومش بشه 100 مگ
6 فایل ها رو بر اساس حجم مرتب میکنه .zoon تو فایل skynet.ini تنظیم میشه . :16:
Mohammad1980
19-04-2008, 03:51
skynet.ini رو zip کن و اینجا بزار چک کنم .
skystar 2 2.8A خیلی سخت اورکلاک میشه و تا حالا فقط 1 مورد گزارش شده .
نه دوست عزیز اتفاقا خیلی هم راحتتر از 2.6 اورکلاک میشه . من خودم هم اورکلاک کردم کریستال 80 را 3000 تومان از یکی از بچه های اینترنت خریدم بعد بردم دادم با 500 تومان کریستال smd خودش را با حرارت دادن در آورد و بعد این را جاش لحیم کرد . 1 دقیقه هم طول نکشید.
barbossa
19-04-2008, 04:06
سلام
من تمام فایلهارو میگیرم و داخل پوشه اوکی میره.دیسی هم صفر هست.فرکانس دبلیم 6 رو هم روی 38 تا 40درصد دارم
اما موقع باز کردن فایلها ارور میگیره؟
فکر میکنید مشکل از چیه؟
خیلی ممنون
nobody2000
19-04-2008, 04:12
سلام
من تمام فایلهارو میگیرم و داخل پوشه اوکی میره.دیسی هم صفر هست.فرکانس دبلیم 6 رو هم روی 38 تا 40درصد دارم
اما موقع باز کردن فایلها ارور میگیره؟
فکر میکنید مشکل از چیه؟
خیلی ممنون
چه اروری میده ؟ paaword نیست ؟
barbossa
19-04-2008, 04:23
نه عزیز ارور پسورد نیست
موقعی که میخوام از حالت فشرده فایل رو خارج کنم یه اروری میده ویه پنجره باز میشه توش علامت تعجب زرد رنگ میاد
سلام پسورد شکیرا و سایبر لینک چی هست ست ست یا بی نیاز رو میزنم ارور ؟ چرا ؟
nobody2000
19-04-2008, 04:33
نه عزیز ارور پسورد نیست
موقعی که میخوام از حالت فشرده فایل رو خارج کنم یه اروری میده ویه پنجره باز میشه توش علامت تعجب زرد رنگ میاد
copy کن اون پیغام رو اینجا بزن .
nobody2000
19-04-2008, 04:36
سلام پسورد شکیرا و سایبر لینک چی هست ست ست یا بی نیاز رو میزنم ارور ؟ چرا ؟
password:::www.binyaz.org (http://www.binyaz.org/)
سایبر لینک رو نصب کردم ولی بعد از نصب معلوم شد که کرک نشده است و سریالی توش نیست چرا مگه دوستان قبل از ارسال چک نمی کنند ؟ چی مفرستند ؟ !!!!!!!:13:
nobody2000
19-04-2008, 05:32
Streamreader Skystar 3
http://rapidshare.com/files/108601058/SkyStar_3.zip
nobody2000
19-04-2008, 05:40
سایبر لینک رو نصب کردم ولی بعد از نصب معلوم شد که کرک نشده است و سریالی توش نیست چرا مگه دوستان قبل از ارسال چک نمی کنند ؟ چی مفرستند ؟ !!!!!!!:13:
شرمنده اشکال از لینک من بود.
تقدیم شما : :9:
http://rapidshare.com/files/108607156/cyberlink.powerdvd.8.0.1531.0.NoPE.Patch.rar
misholak_fs
19-04-2008, 08:12
نه دوست عزیز اتفاقا خیلی هم راحتتر از 2.6 اورکلاک میشه . من خودم هم اورکلاک کردم کریستال 80 را 3000 تومان از یکی از بچه های اینترنت خریدم بعد بردم دادم با 500 تومان کریستال smd خودش را با حرارت دادن در آورد و بعد این را جاش لحیم کرد . 1 دقیقه هم طول نکشید.
میشه کامل توضح بدین چطوری میشه اور کلاک کرد و چی لازم داره(skystar2.8(
پسوورد فایلهای زیر چی هست؟
8015_d0b5b4aa43_208.64.230.166_3734
AAALogo1.21Thininstall
Tom.Clancys.Rainbow.Six.Vegas.2-RELOADED_tehPARADOX.COM
سلام
خسته نباشید من وقتی فایل skynet را باز میکنم و حروف را a را به b تبدیل میکنم چون از سوییچ استفاده میکنم و از خروجی دوم برای w6 دیگر برنامه باز نمیشه
میشه من را راهنمایی کنید
# PlanetSky
tuner=11449000 v 30000000 A
pids=8015
pid باید چی تعریف کنیم؟ ماله من 512 هست
با سلام می خواستم دوستان در مورد محتویا ت پوشه های ( bin,js,msi) توضیح بدن که چی هست و باید چه طوری از اون ها استفاده بشه یه سوال دیگه من در پوشه ok در exe یه سری نرم افزار می بینم که فقط چند تاشون قابلیت نصب داره و بقیه وقتی اجرا می کنی cmd ویندوز ران می شه و بسته می شه و نرم افزار اجرا نمی شه راهنمایی بفرمایید
اگر ممکن هست زير نويس هماهنگ
با سريال Lost دانلود شده را قرار دهيد
اگر يک بخش هم در رابطه با زير نويس
برای فايل های دانلود شد درست کنيد عالی
ميشه مرسی
Mohammad1980
19-04-2008, 16:10
میشه کامل توضح بدین چطوری میشه اور کلاک کرد و چی لازم داره(skystar2.8(
سلام دوست عزیز
خیلی ساده هستش . شما کریستال را اول می خری 66 یا 80 هر کدام که بخوای . بعد میره دره یک تعمیرگاه تلویزیون یا کلا وسایل صوتی تصویری . میگی آقا این کریستال smd که روی کارت هست را برات در بیاره و کریستال که خریدی را جاش لحیم کنه . اون هم یک دستگاهی بیه سشوار داره که حرارت زیادی از داخلش بیرون میاد میگیره رو کریستال کارتت سریع لحیماش آب میشه و در میاد و کریستال جدید را برات لحیم می کنه . برای من 3000 تومان هزینه کریستال شد که از تهران فرستادن و 500 هم هزینه لحیمش . نه ویندوز عوض کردم نه درایور کارت را . الان روی دبلیو 6 با فرکانس 37 و بر روی پید 8192 بدون دیسی فایلها را میگیرم. تازه مثل 2.6 مشکل گرم شدن هم نداره و فن هم نمی خواد. دیگه کامل کامل با جزئیات توضیح دادم .
Mohammad1980
19-04-2008, 16:19
AAALogo1.21Thininstall
پسورد فایلاول را نمی دونم ولی دومی http://tehparadox.com هستش.
پید را روی 8000,8015,512 می تونی قرار بدی اگه اورکلاک کردی بگذار روی 8192
با سلام می خواستم دوستان در مورد محتویا ت پوشه های ( bin,js,msi) توضیح بدن که چی هست و باید چه طوری از اون ها استفاده بشه یه سوال دیگه من در پوشه ok در exe یه سری نرم افزار می بینم که فقط چند تاشون قابلیت نصب داره و بقیه وقتی اجرا می کنی cmd ویندوز ران می شه و بسته می شه و نرم افزار اجرا نمی شه راهنمایی بفرمایید
این فایلها با توجه تنظیماتی که توی ریجکستون هست دان میشه . من فقط توی قسمت msi چند تا برنامه دیدم که فایل اجرایی هستن که وقتی کلیک کنی شروع به نصب کردن می کنه و اکثرا برنامه های ویندوز هستن .و باقیشون فایلهای بدرد بخوری نداره در مورد فایلهای exe هم که اجرا نمی شن به خاطر اینه که exe نیستن . شما از توی folder option گزینه view و بعد تیک Hide extensions for known files type را بردار تا پسوند فایلها دقیقا مشخص بشه .
Mohammad1980
19-04-2008, 16:25
سلام
خسته نباشید من وقتی فایل skynet را باز میکنم و حروف را a را به b تبدیل میکنم چون از سوییچ استفاده میکنم و از خروجی دوم برای w6 دیگر برنامه باز نمیشه
میشه من را راهنمایی کنید
# PlanetSky
pids=8015
قبل از اینکه تنظیمات را سویچ را عوض کنی برنامه باز میشه ؟ بهتره قبل از اجرا کردن اسکاینت برنامه setup for pc را اجرا کنی و روی فرکانس 11449 کلیک کنی تا سیگنال بده بعدش اسکاینت را اجرا کناحتمالا مشکلت حل میشه .
با سلام
من با پسوردی که در سایت اعلام شده اپیزود 4 لاست رو اکسترکت می کنم ولی با دو error زیر مواجه میشم آخه اگر پسورد همینی که گفتین باشه (www.sat4u.org (http://www.sat4u.org/)) پس دیگه error پسورد اشتباه است برای چیه
بعدشم من بدون کم کاست و نقصی این فایل رو گرفتم و در پوشه ok ذخیره شد (بدون دی سی)
ولی با این error اولی مواجه می شم (از راههای دیگه Alt+R , Alt+E هم استفاده کردم ولی نشد)
آیا بقیه دوستان هم همین مشکل رو دارن ؟
! C:\Documents andSettings\Persia\Desktop\Lost.s01e04.dvdrip-WWW.BINYAZ.NET.part3.rar: Packed dataCRC failed inlost.s01e04.dvdrip.xvid-wat.avi. Thevolume is corrupt
( ? ! CRC failed in the encrypted filelost.s01e04.dvdrip.xvid-wat.avi (wrong password
من می تونم فایل avi رو از پوشه rar کپی کنم (با حجم 348 مگابایت) ولی خرابه و نشون داده نمیشه آیا برنامه ای هست که فایلهای avi رو که به این صورت هستن نشون بده
با تشکر
Mohammad1980
19-04-2008, 18:06
با سلام
من با پسوردی که در سایت اعلام شده اپیزود 4 لاست رو اکسترکت می کنم ولی با دو error زیر مواجه میشم آخه اگر پسورد همینی که گفتین باشه (www.sat4u.org (http://www.sat4u.org/)) پس دیگه error پسورد اشتباه است برای چیه
بعدشم من بدون کم کاست و نقصی این فایل رو گرفتم و در پوشه ok ذخیره شد (بدون دی سی)
ولی با این error اولی مواجه می شم (از راههای دیگه Alt+R , Alt+E هم استفاده کردم ولی نشد)
آیا بقیه دوستان هم همین مشکل رو دارن ؟
! C:\Documents andSettings\Persia\Desktop\Lost.s01e04.dvdrip-WWW.BINYAZ.NET.part3.rar: Packed dataCRC failed inlost.s01e04.dvdrip.xvid-wat.avi. Thevolume is corrupt
( ? ! CRC failed in the encrypted filelost.s01e04.dvdrip.xvid-wat.avi (wrong password
من می تونم فایل avi رو از پوشه rar کپی کنم (با حجم 348 مگابایت) ولی خرابه و نشون داده نمیشه آیا برنامه ای هست که فایلهای avi رو که به این صورت هستن نشون بده
با تشکر
من با همین پسورد فایلها را باز کردم
www.sat4u.org (http://www.sat4u.org/)
nobody2000
19-04-2008, 18:26
AAALogo1.21Thininstall
من با همین پسورد فایلها را باز کردم
www.sat4u.org (http://www.sat4u.org/)
من هم همینطور
کپی نکن .دستی تایپ کن . :3:
alireza1346
19-04-2008, 19:28
برای من پارت 12 شکیرا بصورت ناقص در پوشه inc قرار گرفته با نرم افزار سیگمنت آن را ترمیم کردم .آن را منتقل کرذم به پوشه ok .اما هر کار میکنم به پارت 12 که میرسه ارور میده از دوستان کسی میتونه راهنمایی بکنه که این فایل ترمیم شده را چگونه در کنار دیگر پارتها قرار بدم تا کل فایلها باز شود .ممنون میشم .
nobody2000
19-04-2008, 20:23
برای من پارت 12 شکیرا بصورت ناقص در پوشه inc قرار گرفته با نرم افزار سیگمنت آن را ترمیم کردم .آن را منتقل کرذم به پوشه ok .اما هر کار میکنم به پارت 12 که میرسه ارور میده از دوستان کسی میتونه راهنمایی بکنه که این فایل ترمیم شده را چگونه در کنار دیگر پارتها قرار بدم تا کل فایلها باز شود .ممنون میشم .
فکر کنم پشوند رو اشتباه زدی ببین پسوند پارت های دیگه چیه ؟ مثلا rar.rar یا rar خالی .
با عرض سلام خدمت تمام دوستان.
دوستان دیشب فیلم هندی ارسال شد که بعد از بازگشایی پسوند عجیب و غریبی داشت !
به عنوان مثال پارت اول پسوند انavi.001 هست .
من باید چگونه از این فیلم دیدن کنم ؟؟
لطفاً راهنمایی کنید .
سپاسگزارم .
با عرض سلام خدمت تمام دوستان.
دوستان دیشب فیلم هندی ارسال شد که بعد از بازگشایی پسوند عجیب و غریبی داشت !
به عنوان مثال پارت اول ان *.avi.001 هست .
من باید چگونه از این فیلم دیدن کنم ؟؟
لطفاً راهنمایی کنید .
سپاسگزارم .
سلام
شما نرم افزار HJSPLIT (http://redirector.asrejavan.info/attachment.php?attachmentid=99241&d=1203603792) رو دانلود کنید و توسط این برنامه پارتها رو به هم بچسبونید
A-R-M-A-N
20-04-2008, 02:03
من اگه بخوام فایلهایی با یک اسم خاص دانلود نشند باید چیکار کنم؟
مثلا اگه نخوام lost ها رو هر شب بگیرم یا یک بازی که 5 گیگا بایت هست و اسمش هم میدونم
با درود
این دو برنامه می خواستم ببینم چی هست (دانلود 86.2.1)
The_Lost_Crown_A_Ghost_hunting_Adventure-ZRY
The.Golden.Compass-DvDrip-WWW.BINYAZ.NET
nobody2000
20-04-2008, 14:35
با درود
این دو برنامه می خواستم ببینم چی هست (دانلود 86.2.1)
http://www.imdb.com/title/tt0385752
password : www.sat4u.org فکر (http://www.sat4u.org فکر) کنم
بازی
http://www.gamespot.com/pc/adventure/thelostcrown/index.html
من اگه بخوام فایلهایی با یک اسم خاص دانلود نشند باید چیکار کنم؟
مثلا اگه نخوام lost ها رو هر شب بگیرم یا یک بازی که 5 گیگا بایت هست و اسمش هم میدونم
شما باید در رولز خودتون جلوی مک سایت یک تیکه از اسم فایل رو که مطمئن هستید رو بنویسید و قبلش یک علامت منفی بگذارید .
مثال :
m d0b5b4aa43 -game
که در اینجا به جای گیم نامی که مطئن هسیتد رو وارد کنید .
خواهش میکنم کمک کنید یکی از دو ستانم ویزن پلاس داره هر کاری میکنه نمیتونه اسکاینت رو باز کنه حتی استریم ریدر رو هم عوض کرده مشکل کجاست استادان؟
omidhadi
20-04-2008, 18:06
خواهش میکنم کمک کنید یکی از دو ستانم ویزن پلاس داره هر کاری میکنه نمیتونه اسکاینت رو باز کنه حتی استریم ریدر رو هم عوض کرده مشکل کجاست استادان؟
فایل .msvcr70 را که در پوشه اسکاینت قرار داره را در مسیر زیر کپی کنه مشکلش حل میشه
c\windows\system32
و حتما از استریم ریدر مناسب استفاده کنه و حتما از تنظیم بودن دیش مطمعن باشه
ehsan_kabiri_33
20-04-2008, 18:29
سلام
اينجا تاپيك سوالات كاربران هست من هم يك سوال داشتم
ميخواستم ببينم دانلود افلاين سايت بي نياز هميشه رايگان هست يا موقت اين طوره؟؟
تشكر
saeed_2007
20-04-2008, 20:13
سلام
اينجا تاپيك سوالات كاربران هست من هم يك سوال داشتم
ميخواستم ببينم دانلود افلاين سايت بي نياز هميشه رايگان هست يا موقت اين طوره؟؟
تشكر
فعلاً که به صورت مجانی هست ! ببینیم دورهای بعد به چه صورت خواهد بود
با تشکر
با سلام خدمت مديران
منskynet اختصاصي سايت و rules رو گرفتم همينطور مك آدرس را عوض كردم ولي فايل ها دريافت نمي كنم خواهش مي كنم بگيد كار ديگر ي هم بايد انجام دهم ؟(قدرت سيگنال 46)
با تشكر فراوان
Arman_wow
20-04-2008, 23:28
سلام
لطفا پسورد این فایلها رو بهم بدیمن . ممنونم
Free-Negarestan
Hollywoodland-2006
Paranoid.Park
Nokia.PC.Suite-Global
Nokia.PC.Suite-Nseries
omidhadi
20-04-2008, 23:39
با سلام خدمت مديران
منskynet اختصاصي سايت و rules رو گرفتم همينطور مك آدرس را عوض كردم ولي فايل ها دريافت نمي كنم خواهش مي كنم بگيد كار ديگر ي هم بايد انجام دهم ؟(قدرت سيگنال 46)
با تشكر فراوان
شما در فایل sky net که زیرش زده configuration settings در خط آخر pidsvرو جلوش یه عدد نوشته اون رو ژاک کن و بنویس 8015 و بعد خارج شو و save کن مشکلت حل میشه
nobody2000
20-04-2008, 23:58
سلام
لطفا پسورد این فایلها رو بهم بدیمن . ممنونم
Free-Negarestan
Hollywoodland-2006
Paranoid.Park
Nokia.PC.Suite-Global
Nokia.PC.Suite-Nseries
Paranoid.Park password:areg
با درود و خسته نباشید خدمت همه دوستان
آیا شما با Overclocked مشکل ندارید من موقه اکسترکت با ارور مواجه میشم
میگه 12 خرابه و سر آخر میگه هم پسورد اشتباه
من هر 38 پارت رو بصورت کامل دان کردم:17:
پسورد وارد شده Overclocked-PC
www.binyaz.org (http://www.binyaz.org)
nobody2000
21-04-2008, 11:58
با درود و خسته نباشید خدمت همه دوستان
آیا شما با Overclocked مشکل ندارید من موقه اکسترکت با ارور مواجه میشم
میگه 12 خرابه و سر آخر میگه هم پسورد اشتباه
من هر 38 پارت رو بصورت کامل دان کردم:17:
پسورد وارد شده Overclocked-PC
www.binyaz.org (http://www.binyaz.org)
DVD 1 کامل ok هست و dvd 2 تا پارت 7 دانلود شده .
با درود
پسورد نصب بازی The_Lost_Crown_A_Ghost_hunting_Adventure-ZRY که در 86.2.1 دانلود شد
چی هست (پسورد کمپانی بازی در هنگام نصب)
با تشکر
با درود به مدیران محترم انجمن و دوستان عزیز
میشه راهنمایی بفرمایید که من چجوری میتونم از اینترنت آفلاین استفاده کنم و اینکه چه امکاناتی میخواد؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
با سپاس
A-R-M-A-N
21-04-2008, 12:39
با درود
پسورد نصب بازی The_Lost_Crown_A_Ghost_hunting_Adventure-ZRY که در 86.2.1 دانلود شد
با تشکر
سلام
شما فایل bin رو چطوری استفاده کردید؟
سلام
دوست عزیز با CloneCD می تونی رایتش بزنی
با Virtual Clone Drive می تونی اجراش کنی . کلون سی دی رو نصب کن اگه ایکون درایو مجازی کلون در my computer قرار گرفت( عکس گوسفند داره) که نمی خواد درایو مجازیش نصب کنی اگه قرار نگرفت درایو مجازی رو نصب کن. فقط روی bin دابل کلیک کن .که به صورت یک درایو مجازی اجرا بشه . می تونی فایل ها رو از داخل کامپیوتر بدون نیاز به سی دی نصب کنی .
موفق باشی
با درود به مدیران محترم انجمن و دوستان عزیز
میشه راهنمایی بفرمایید که من چجوری میتونم از اینترنت آفلاین استفاده کنم و اینکه چه امکاناتی میخواد؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
با سپاس
دوست عزیز سلام من در این زمینه تازه کار هستم . ولی می تونم تجربیاتم در اختیارت بزارم
شما به یک کارت dvb (ترجیحا سکای استار حالا یا 2.6 به قیمت 45 یا جدیدش 2.8 به قیمت 55هرار تومان) چون کارت خوب و نصبت به کارت های دیگه برنامه ها واموزش ها به روز و زیاد هستش
2- دیش و ال ان بی (تنظیم شده در جهت w6 ) و سیم به اندازه دیش تا کامپیوتر
توضیح: می تونی از جهت ها و ماهواره های دیگه استفاده کنی و به نظر من وقت تلف کردن .
3- یه برنامه چند کیلو بایتی که باید از سایت خودمون بگیری
4-هارد کامپیوترت باید به اندازه 20 و30 گیگ فضای خالی داشته باشه (ترجیحا یه درایو اختصاصی باهمین حجم خیلی بهتر)
هرشب ساعت 12 برنامه اجرا می کنی و تا ساعت 8 کامپیوتر به حال خودش می زاری
صبح که از خواب بلند می شه می بینی کامپیوترت دریای فیلم و برنامه و mp3 , .... شده
البته دریا قلو هستش ولی هر شب به اندازه 15-20 گیگ برات از همین فایل ها که گفتم ذخیره می شه .
می بینی که نهایت با 70 هزار تومن کلی برنامه و فایل و فیلم و موزیک .گیم و .. می گیری که کاملا نیازت به دیگران و کلوپ فیلم و خدمات کامپیوتری و ... برطرف می کنه
موفق باشی
A-R-M-A-N
21-04-2008, 14:23
برنامه system mechanics چطوری اجرا میشه؟
یک فایل 43 مگی هست که هر چی روش کلیک میکنم یک نواری میاد که بعد از اینکه پر میشه میره و هیچ اتفاق دیگه ای نمیوفته
یک بار هم روی فایل exe زدم که extract بشه ولی پسورد میخواست
djdarkness
21-04-2008, 14:46
من توskynet.ini یه کدی دارم که واسه سوءیچه اما نمیدونم چجوری تنظیمش کنم
diseqc=POSITION_B
diseqc=HIGH_BAND,HORIZONTAL,POSITION_B,OPTION_A
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
دبیلو 6 رو ال ان بی 2 هست.
djdarkness
21-04-2008, 14:48
diseqc=POSITION_B
ال ان بی روی پرت دوم سوئیچ نصبه
nobody2000
21-04-2008, 16:13
با درود
با تشکر
سلام
دوست عزیز با CloneCD می تونی رایتش بزنی
با Virtual Clone Drive می تونی اجراش کنی . کلون سی دی رو نصب کن اگه ایکون درایو مجازی کلون در my computer قرار گرفت( عکس گوسفند داره) که نمی خواد درایو مجازیش نصب کنی اگه قرار نگرفت درایو مجازی رو نصب کن. فقط روی bin دابل کلیک کن .که به صورت یک درایو مجازی اجرا بشه . می تونی فایل ها رو از داخل کامپیوتر بدون نیاز به سی دی نصب کنی .
موفق باشی
LostCrown1.bin رو به zry-tlca.bin تغیر نام بده .
Setup password is:
TLC-4YK9C-DR8AF-H6PR4-C3YAT-27B4Y
Navid_NBA
21-04-2008, 18:18
با سلام
آیا w6 روی خوزستان بیم داره؟ و همچنین میخواستم بدونم اکانت ها آفلاین چند قیمت هستند
مرسی
nobody2000
21-04-2008, 18:43
با سلام
آیا w6 روی خوزستان بیم داره؟ و همچنین میخواستم بدونم اکانت ها آفلاین چند قیمت هستند
مرسی
بله بیم داره .
فعلا مجانی .چون 1 ماه اول تسته .
http://www.internetcon.ro/images/eutelsat_w6_big.jpg
saeed_2007
21-04-2008, 18:48
diseqc=POSITION_B
دبیلو 6 رو ال ان بی 2 هست.
diseqc=POSITION_B
ال ان بی روی پرت دوم سوئیچ نصبه
سلام دوست عزیز
شما نیازی به این کار ندارید .
اگه کارت شما اسکای استار 2 هستش . از قسمت startup برنامه server4pc رو اجرا کنید تا آیکن برنامه در پایین کنار ساعت مشخص بشه . یک بار پروگ رو باز کنید تا server4pc فعال شود ( از قرمز به رنگ سبز ظاهر میشود ) پروگ رو ببندید و اسکای نت رو باز کنید ! و شما میبینید که اسکای نت فعال میشود !
http://tinypic.info/files/9vgibdq8sv4nmns42t1s.jpg
میخواستم بدونم کجای skynet.ini رو باید تغییر بدم و pid 8015 رو وارد کنم اون پایین زیر فرکانس
نوشته pid=512 وقتی میکنمش 8015 دیگه کار نمیکنه و mac address رو کجای file بذارم لطفا
راهنمایی کنید تا من هم بتونم امشب دانلود داشته باشم مرسی
میخواستم بدونم کجای skynet.ini رو باید تغییر بدم و pid 8015 رو وارد کنم اون پایین زیر فرکانس
نوشته pid=512 وقتی میکنمش 8015 دیگه کار نمیکنه و mac address رو کجای file بذارم لطفا
راهنمایی کنید تا من هم بتونم امشب دانلود داشته باشم مرسی
دوست عزیز سلام
skynet.ini باز کن در خطر آخر pids=8015 بده
mac ادرس هم در rules .txt هستش
شما اسکای نت و رولز خود سایت بگیری احتیاجی به این تغیرات نداری (البته یه چک بکنی ضرر نداره)
موفق باشی
اقایون یه سوال
اگه جهت w6 پا رازیت داشته باشه و در صد گیرندگیش بالا باشه , با این حال وضیعت دیسی می خواستم ببینم به چه صورت می شه
ممنون
Mohammad1980
22-04-2008, 00:39
تا زمانی که کیفیت سیگنالت از 35 نیاد پایین مشکلی ایجاد نمی کنه اما اگه به 34 برسه دی سی می ندازه . مثل امشب من که دانلودم خراب شد من هم بیخیال شدم.
alireza1346
22-04-2008, 00:51
دوستان امشب من خیلی دیسه دارم کسی میدونه مشگل کجاست ؟ من که اسکای نت را بستم. شبهای قبل همچین مشگلی را نداشتم.
Amir_Net
22-04-2008, 00:57
با سلام
نمیدونم من هم چندتا دیسی خوردم فکر کنم مشکل عمومی باشه مک همسایه هم قطع وصلی داره
Mohammad1980
22-04-2008, 00:58
دوستان امشب من خیلی دیسه دارم کسی میدونه مشگل کجاست ؟ من که اسکای نت را بستم. شبهای قبل همچین مشگلی را نداشتم.
یک نگاه بنداز شاید افت سیگنال داری . من که افت سیگنال داشتم . مجبور شدم امشب را بیخیال شم.
من 2 شب بعداز ظهر ها سیگنالم 37 شب که می شه 34 می شه و بعضی وقتها هم قطع میشه
البته من دیش بالکن گزاشتم و کاردیگه ای به جز قسه خوردن نمی تونم انجام بدم
بدبختیم اینجاست به قیر از این 2 تا دیش دیگه دارم که هر کدوم دست بزنم اون 2 تای دیگه خراب میشه
امشب سیگنال نوسان زیادی داره البته هرکی بالای 30 درصد کوالیتی داره دی سی نداره البته برای دارندگان اسکای استار
متاسفانه دیشب به دلیل سیگنال ضعیف و دیسی های مکرر من پارت های ۲ تا ۸ از بازی Overclocked رو از ذست دادم و اصلا اونها رو دریافت نکردم
از مدیران و دانلودر عزیز تقاضا دارم که دوباره این فایلها رو ارسال کنند
و اگر که امکان این کار وجود ندارد دستور دهند که من فایلها رو از هارد حذف کنم چون فضای زیادی رو اشغال کرده
با تشکر از مدیریت تیم Binyaz
پسوورد فایلهای زیر که همراه فایلهای سایت ارسال شده را بفرمایید
baj416_c0red
gilbertmagpie
با تشکر
سلام
دوستان من فركانس 11449 رو از شب اول شروع دانلود سايت با
50 % گرفتم ولي بعد از گذشت 5 روز سيگنال به 35 % افت كرده !!!
من از د ي ش مجزا و با ا ل ن ب ي پرميوم x بدون قيچي استفاده مي كنم .
آيا سيگنال شما اين روزها افت نكرده ؟
شما 11449 رو الان چقدر داريد ؟
Amir_Net
22-04-2008, 17:20
سلام
با سلام
دیشب افت سیگنال روی این جهت بود و عمومی هست معمولا تو هر دوره ممکنه چند روزی این مشکل پیش بیاد ولی با وجود مساله دیشب من به شخصه اکثر فایلها را کامل گرفتم فقط چند مورد کوچیک بود که با توجه به داشتن لینک مستقیم روی هست به راحتی ترمیم کرد واقعا این روزها کمتر گروهی پیدا میشه که لینک مسقیم برای راحتی کاربران ارایه کنه تازه شروع کار هست منتظر بهترینها با ست ست باشید
با تشکر
باسلام خدمت مديران
من skynet و rules اختصاصي سايت را گرفتم و با مك جديد فايل ها را دريافت نمي كنم حتي در configurtion setting 'pid8015را وارد كردم ..خواهش مي كنم كمكم كنيد اگه ممكن است skynet تنظيم شده برام بگذاريد (فركانس 40)
fred-sat
22-04-2008, 20:05
سلام
با سلام
من هم متاسفانه دیشب به علت افت و نوسان شدید سیگنال و dc زیاد بیخیال دانلود شدم در صورتیکه در شب های پیش بدون حتی یک dc دانلود میکردم.نمیدونم مشکل از کجاست که این سیگنال 11449 اینقدر ناپایدار هستش و هر از گاهی این مشکل پیش میاد ولی امیدوارم بزودی برطرف بشه چون واقعا" دانلود با داشتن dc خیلی اذیت کننده هستش و من که در این شرایط کلا" اسکای نتو میبدم.از طرفی هم چون سرعت بالا هستش ناقصی زیادی به جا میزاره.به هر حال باید منتظر بمونیم ببینیم چی میشه.
با سلام
دوستان من w6 نصب کردم در پشت بام کاملا هم جلوش باز نهایت تنظیم هم هستش بر روی 11449
در Setup4PC. 40-41 هستش (کوالیتی)
سوالم این با توجه با تنظیم دقیق(دیش 90) ,سیم کرمان صادراتی(27 متر ) , و ال ان بی پریمیوم hd این قدر کوالیتی پایین هستش.ایا طبیعی هستش
راهنمایی بفرمایید
saeed_2007
22-04-2008, 22:38
با سلام
دوستان من w6 نصب کردم در پشت بام کاملا هم جلوش باز نهایت تنظیم هم هستش بر روی 11449
در Setup4PC. 40-41 هستش (کوالیتی)
سوالم این با توجه با تنظیم دقیق(دیش 90) ,سیم کرمان صادراتی(27 متر ) , و ال ان بی پریمیوم hd این قدر کوالیتی پایین هستش.ایا طبیعی هستش
راهنمایی بفرمایید
سلام
دوست عزیز با توجه به موقعیت این ماهواره ! پوشش این فرکانس دز هز منطقه فرق میکنه , سیگنال شما مطلوبه و میتونید با خیال راحت دانلود کنید و من هم همین سیگنال رو با کیفیت 40 ذریافت کردم .
متشکرم
saeed_2007
22-04-2008, 22:44
باسلام خدمت مديران
من skynet و rules اختصاصي سايت را گرفتم و با مك جديد فايل ها را دريافت نمي كنم حتي در configurtion setting 'pid8015را وارد كردم ..خواهش مي كنم كمكم كنيد اگه ممكن است skynet تنظيم شده برام بگذاريد (فركانس 40)
سلام
دوست عزیز اسکای نت رو زمان دانلود اختصاصی سایت فعال کنید ! ارسالها از ساعت 12 شروع و 8 تموم میشه و فکر نکنم به غیر از این ساعات فایلی رو دریافت کنیم .
دوست عزیز با توجه به موقعیت این ماهواره ! پوشش این فرکانس دز هز منطقه فرق میکنه , سیگنال شما مطلوبه و میتونید با خیال راحت دانلود کنید و من هم همین سیگنال رو با کیفیت 40 ذریافت کردم .
متشکرم
دوست عزیز ممنون از پاسخت
الان که کوالیتی نگاه می کنه از 40 می پره به 38 و از 38 به 40 می ره
ایا دیش پارازیت داره که این نوسان داره
راهنمایی بفرمایید
alireza1346
22-04-2008, 23:36
با سلام : لطفآ یکی از دوستان راهنمایی بکنند که بعد از ترمیم فایلهایی که در پوشه inc وجود دارد این پارتها را چیکار باید کرد. آیا آنها را در پوشه ok کپی کنیم بعد به همراه بقیه پارتها اکسترک کرد یا همینکه در پوشه inc ترمیم شوند کافیست .من بعد از ترمیم با نرم افزار سیگمنت باز هم هنگام اکسترک کردن فایلها اجرا نمی شوند . راهنمایی بفرمایید ممنون می شوم .
دوستان من هنوز نتونستم چيزي دانلود كنم توروخدا كمك كنيد
امشب برنامه رو كه باز مي كنم همه عددها دارن زياد ميشن چلوي in زده 10 MB همين طوري هم داره زياد ميشه اما چيزي نمي گيره اصلا كجا ميريزه فايلا رو ؟
saeed_2007
23-04-2008, 00:18
دوست عزیز ممنون از پاسخت
الان که کوالیتی نگاه می کنه از 40 می پره به 38 و از 38 به 40 می ره
ایا دیش پارازیت داره که این نوسان داره
راهنمایی بفرمایید
سلام
خیر
مانعی نداره ! شرط اصلی بالا بودن سیگنال از مرز 34% به بالا هستش ( بدون مشکل آفلاین )
مشکل پارازیت همه جا دامن گیره ماست ولی طبیعی هستش . با این سیگنال دانلود خوبی خواهی داشت :6:
saeed_2007
23-04-2008, 00:22
امشب برنامه رو كه باز مي كنم همه عددها دارن زياد ميشن چلوي in زده 10 MB همين طوري هم داره زياد ميشه اما چيزي نمي گيره اصلا كجا ميريزه فايلا رو ؟
سلام دوست من
مگه میشه ؟
از رولز و skynet.ini من استفاده کنید :4:
نشد مهندس
تازه فكر كنم اين فايل رولز كه دادي مك آدرسش اشتباه باشه
Amir_Net
23-04-2008, 00:31
با سلام : لطفآ یکی از دوستان راهنمایی بکنند که بعد از ترمیم فایلهایی که در پوشه inc وجود دارد این پارتها را چیکار باید کرد. آیا آنها را در پوشه ok کپی کنیم بعد به همراه بقیه پارتها اکسترک کرد یا همینکه در پوشه inc ترمیم شوند کافیست .من بعد از ترمیم با نرم افزار سیگمنت باز هم هنگام اکسترک کردن فایلها اجرا نمی شوند . راهنمایی بفرمایید ممنون می شوم .
با سلام
خوب بعد که فایلها را ترمیم کردید بهتره فایلها و پارتهای مربوط به یک فیلم یا برنامه را در یک پوشه قرار بدید و اکسترا کنید البته اونجوری هم میشه یعنی در حین اکسترا کردن فرضا پارت 2 شما تو پوشه in هست به پارت 2 که رسید brows میکنی آدرس اون پارت را می دی و به همین ترتیب تا آخر ...
البته معمولا فایلهایی که در پوشه in یا temp قرار میگیره باید یه خورده تغییر نام داد ( چون عدد مک و کد پین علامتهای {} معمولا در سام فایل هست که باید همسان بشه ) البته بستگی به تعریف اسکانتتنون هم داره ولی در کل فایلها را یک کجا بذارید و اکترا کنید راحت تر خواهید بود .
با تشکر
Amir_Net
23-04-2008, 00:32
نشد مهندس
شما جهت w6 را مستقیم میگیرید یا با سویچر ؟ اگر سویچر هست پرت چنده ؟
با تشکر
saeed_2007
23-04-2008, 00:36
نشد مهندس
من همین رولز که استفاده میکنم رو برای شما آپ کردم اگه جواب نمیده پس من هم دانلود نمیتونم بکنم !
دوست گرامی ! اگه مک آدرس من اشتباه هستش پس فایلها از کدوم مک برای من ارسال میشه ؟
پس حتماً من دارم اشتباه میکنم رولز شما درسته
ان شا الله شبهای بعد
شما جهت w6 را مستقیم میگیرید یا با سویچر ؟ اگر سویچر هست پرت چنده ؟
با تشکر
من مستقيم مي گيرم يه ديش جدا گذاشتم
اين رولز هم كه اين دوستمون داده مك رو زده d0b5b300f9 ولي تو سايت اين مك رو معرفي كرده ولي توي سايت گفته شده
Sat: EutelSat W6 //\\ Frequency: 11449 //\\ Symbolrate: 30000 //\\ Polarization: Vertical //\\ PID: 8015 //\\ MAC: d0b5b4aa43 (http://redirector.asrejavan.info/announcement.php?f=736)
Amir_Net
23-04-2008, 01:04
با سلام
این رولز را استفاده کنید ببنید درسته البته فایل skynet.ini قبلی هم که آپ شده بود باید پید 8015 باشه نگاه کردم ظاهرا اون درست بود .
با تشکر
با سلام
این رولز را استفاده کنید ببنید درسته البته فایل skynet.ini قبلی هم که آپ شده بود باید پید 8015 باشه نگاه کردم ظاهرا اون درست بود .
با تشکر
متاسفانه بازم درست نشد
Batman Begins
23-04-2008, 01:48
متاسفانه بازم درست نشد
سلام
اگر از دیش خود مطمئن هستید پیشنهاد میکنم یک بار سیستمتون رو ریستارت کنید و مجددا بیاید بالا و اسکای نت رو باز کنید ببینید باز مشکلتون سر جاش هست یا نه؟؟؟
A-R-M-A-N
23-04-2008, 01:48
برنامه system mechanics چطوری اجرا میشه؟
یک فایل 43 مگی هست که هر چی روش کلیک میکنم یک نواری میاد که بعد از اینکه پر میشه میره و هیچ اتفاق دیگه ای نمیوفته
یک بار هم روی فایل exe زدم که extract بشه ولی پسورد میخواست
کسی جواب این سوال من که 2 روز پیش پرسیدم رو نمیده؟
persia0000
23-04-2008, 02:30
با سلام
من از سوئیچر استفاده می کنم.
تا به حال برای دانلود مشکلی نداشتم و هر وقت می خواستم با تغییر تنظیمات سوئیچ در اسکای نت از W3 یا W6 استفاده می کردم اما حدود یک ساعته که اسکای نت سایت رو گرفتم هرکاری می کنم نمیشه لطفا کمک کنید.
من W3 رو روی A
و W6 رو روی C دارم.
nobody2000
23-04-2008, 02:39
پسوورد فایلهای زیر که همراه فایلهای سایت ارسال شده را بفرمایید
baj416_c0red
gilbertmagpie
با تشکر
دوست عزیز .هر شب لیست فایل های دانلودی سایت در تاپیک مربوطه قرار میگیره و سایت فقط مسئول جواب دهی به مشکل کاربران در مورد همون فایل هاست .
در مورد فایل های دیگه شما به راحتی با search اسم فایل مورد نظر در سایت google میتونید پسورد مورد نیاز رو پیدا کنید
gilbertmagpie password: magpie
باسلام خدمت مديران
تقدیم شما :
http://rapidshare.com/files/109639928/skynet_20a-www.Binyaz.info.rar
از این skynet استفاده کن .
http://rapidshare.com/files/109639928/skynet_20a-www.Binyaz.info.rar
دانلود هر شب از ساعت 12 شب تا 8 صبح هست .
فایل های کامل شده به پوشه ok میرود .
سلام دوست من
مگه میشه ؟
از رولز و skynet.ini من استفاده کنید :4:
مک آدرس rules شما اشتباه هست .
nobody2000
23-04-2008, 02:41
کسی جواب این سوال من که 2 روز پیش پرسیدم رو نمیده؟
مشکل از سیستم شما هست نه فایل .:16:
persia0000
23-04-2008, 03:11
کسی جواب ما رو نمیده؟
Amir_Net
23-04-2008, 03:28
با سلام
من از سوئیچر استفاده می کنم.
تا به حال برای دانلود مشکلی نداشتم و هر وقت می خواستم با تغییر تنظیمات سوئیچ در اسکای نت از W3 یا W6 استفاده می کردم اما حدود یک ساعته که اسکای نت سایت رو گرفتم هرکاری می کنم نمیشه لطفا کمک کنید.
من W3 رو روی A
و W6 رو روی C دارم.
با سلام
یعنی شما با اسکای نت دیگه از جهت w6 دانلود دارید ولی با اسکای نت سایت ندارید ؟
البته اسکای نت سایت فکر کنم بصورت پیش فرض برای ارتباط مستقیم یا پورت 1 سویچر تنظیم شده باشه ..
در هر حال شما فقط می بایست رولز گروه و اضافه کردن پید 8015 در فایل skynet.ini انجام بدهید
مک (رولز) :
m d0b5b4aa43 پید (skynet.ini) :
tuner=11449000 V 30000000 A
pids=8015
حال با هر استریم ریدر یا اسکای نتی که سازگار با سیستم شما هست می توانید فایلهای سایت را بگیرید
با سلام به دوستان
من سوالی در مورد دانلود مدیریت شده داشتم
می خواستم بدونم طرز کار این دانلود به چه صورتی هست؟
البته منظورم اینه که از لحاظ علمی به چه صورتی رخ میده
یعنی چطور مثلا فلان سایت یا فلان شخص فایل ها رو روی ماهواره میفرسته و با اعلام یه مک آدرس و فرکانس ماهواره ای ما می تونیم در اون ساعت مشخص فایل ها رو دریافت کنیم؟
آیا سرعت دریافت اطلاعات به سرعت ارسال کننده مربوط هست یا نه؟
و آیا دقیقن باید در سر ساعت مقرر فایل ها رو دریافت کرد؟
امیدوارم اگر کسی در این مورد منبعی داره در اختیار بقیه دوستان قرار بده تا اونها هم استفاده کنن
مرسی از همتون.
:53::53::53:
dash_ari2000
23-04-2008, 10:25
سلام و خسته نباشيد
مي خواستم بدونم اين بخش دانلود آفلاين براي تمامي اعضاي سايت هست يا نه فقط اعضاي خاصي
يعني مثل دوره هاي قبل يك گروهي با گرفتن مبلغي شروع به دانلود مي كرد اين هم مثل آنهاست
يا نه؟؟؟
يه سوال ديگه هم داشتم اگه كسي دانلود خصوصي داشته باشه بايد چي كار كنه؟؟
مرسي و موفق باشيد
Batman Begins
23-04-2008, 11:22
سلام
شما نرم افزاری که اسم آن اسکای نت هستش رو از همین سایت و تاپیک های مربوطه دانلود میکنید.
به همراه این اسکای نت فایل های اعم از rules که رولرزهای تنظیم شده برای دانلود افلاین هستش.
شما سر ساعتی که سایت اعلام میکند به عنوان مثال از ساعت 12 شب تا 8 صبح اسکای نت را باز کنید. بعد از ساعت 12 فایل ها به ترتیبی که تنظیم شده تک تک دانلود میشود و خودکار فایل های دانلود شده به پوشه ok میروند.
در ضمن زمانی که اسکای نت را باز کردید سه فایل برای شما به صورت خودکار در همان فایل اسکای نت باز میشود به نام های ok , in complite , temp که در پوشه ok فایل های که کامل دانلود میشود قرار میگیرد. در پوشه دوم هم که فایل های نیمه کار و سوخته قرار میگیرد که باید به همراه نرم افزاری های جانبی آن فایل را ترمیم کنید.
سرعت فایل ها بستگی به کیفیت اکانت خریداری شده دارد که از بحث خارج است.
در مورد چگونگی ارسال فایل ها: گروهی همگی فایل هایی که قرار است در آن شب دانلود شود ، دانلود میکند و با تنظیم و مرتب سازی آن مجددا آن را روی سرور افلاین میفرستد تا شما بتوانید آن فایل ها را دانلود کنید.
البته میتوانید برای توضیحات بیشتر به این انجمن بروید اینترنت ماهواره ای آفلاین (http://redirector.asrejavan.info/forumdisplay.php?f=617)
با سلام به دوستان
من سوالی در مورد دانلود مدیریت شده داشتم
می خواستم بدونم طرز کار این دانلود به چه صورتی هست؟
البته منظورم اینه که از لحاظ علمی به چه صورتی رخ میده
یعنی چطور مثلا فلان سایت یا فلان شخص فایل ها رو روی ماهواره میفرسته و با اعلام یه مک آدرس و فرکانس ماهواره ای ما می تونیم در اون ساعت مشخص فایل ها رو دریافت کنیم؟
آیا سرعت دریافت اطلاعات به سرعت ارسال کننده مربوط هست یا نه؟
و آیا دقیقن باید در سر ساعت مقرر فایل ها رو دریافت کرد؟
امیدوارم اگر کسی در این مورد منبعی داره در اختیار بقیه دوستان قرار بده تا اونها هم استفاده کنن
مرسی از همتون.
:53::53::53:
Batman Begins
23-04-2008, 11:28
سلام
این دانلود افلاین فعلا برای همگی کاربران عضو شده یا همان طلائی رنگ به صورت مجانی میباشد. که میتوانند استفاده کنند.
شما برای درخواست دانلود میتوانید به این بخش بروید و درخواست دانلود فایل خود را به همراه لینک دانلود بدهید تا برای شما آن فایل دانلود شود.:
دریافت پسورد و درخواست فایل دانلود آفلاین اختصاصی سایت (http://redirector.asrejavan.info/forumdisplay.php?f=741)
سلام و خسته نباشيد
مي خواستم بدونم اين بخش دانلود آفلاين براي تمامي اعضاي سايت هست يا نه فقط اعضاي خاصي
يعني مثل دوره هاي قبل يك گروهي با گرفتن مبلغي شروع به دانلود مي كرد اين هم مثل آنهاست
يا نه؟؟؟
يه سوال ديگه هم داشتم اگه كسي دانلود خصوصي داشته باشه بايد چي كار كنه؟؟
مرسي و موفق باشيد
سلام من چند لحظه اول داونلود دارم اما بعدش یکمرتبه icon server4pc قرمز میشه سیگنال از بین میره دیشم هم تنظیم هست فقط کارتم overclock کردم اما فن روش نصب نکردم میتونه ماله
این باشه یا اشکال دیگه ای هست؟
Batman Begins
23-04-2008, 20:46
سلام من چند لحظه اول داونلود دارم اما بعدش یکمرتبه icon server4pc قرمز میشه سیگنال از بین میره دیشم هم تنظیم هست فقط کارتم overclock کردم اما فن روش نصب نکردم میتونه ماله
این باشه یا اشکال دیگه ای هست؟
سلام
اول اینکه هر وقت میخواهید اسکای نت رو باز کنید اون ایکون سبز یا قرمز رنگ پایین صفحه داخل نوار تسکبار را همیشه exit کنید و اون رو ببندید. چون همیشه در افلاین اختلال به وجود میاورد.
دوم اینکه اگر اورکلاک کردید کارتتون رو ، ممکنه به خاطر نبستیدن فن خیل زود گرم کنه و تعداد دیسی های شما بالا بره که با این اتفاق یا فایل های شما میسوزه و یا اصلا چیزی نمیگیرید. سعی کنید همیشه یه خنک کننده قوی روی اون نصب کنید تا هیچ وقت گرم نکنه.
شما دو مورد بالا رو انجام بدید 100% درست میشه.
موفق باشید.
با سلام
درمورد برنامه های که دیشب دانلود شد سوال داشتم
Universal_XP_Drivers_CD
Universal.XP.Driver.Pack.iso
می خواستم بدونم به چه صورت باید استفاده بشن .چون exe نداره و بفرمایید فرق این دو تا برنامه در چی هستش
با تشکر
Amir_Net
23-04-2008, 23:06
با سلام
Universal_XP_Drivers_CD
می خواستم بدونم به چه صورت باید استفاده بشن .چون exe نداره و بفرمایید فرق این دو تا برنامه در چی هستش
با تشکر
با سلام
برنامه هایی که بصورت فایل iso با یه اصطلاح ایمیج می باشند را می توانید با برنامه های مانند Virtual CloneDrive یا isobuster یا power iso باز و اقدام به رایت نمایید ضمنا برنامه را را می توانید در تالار کامپیوتر سایت بیابید .
با تشکر
nobody2000
23-04-2008, 23:09
با سلام
Universal_XP_Drivers_CD
با تشکر
فقط Universal.XP.Driver.Pack-WWW.BINYAZ.INFO مربوط به سایت هست .
فایل iso یک image هست که توسط نرم افزاز های write سی دی رایت می شود همچنین با برنامه virtual clone Drive به صورت یک درایو مجازی لود می شود
Amir_Net (http://redirector.asrejavan.info/member.php?u=114360)
شرمنده داشتم تایپ میکردم پست شما رو ندیدم .
سلام به همکاران عزیزم ....
دوستان ایا راهی هست که 1 یا 2 مک رو ما ایگنور کنیم که ازش فایل نگیریم ؟ من مک سایت همسایه رو تو رولز در اورم باز ول کن نیست و فایل می گیره ! فقط و فقط به صرف اینکه از پید 8015 استفاده می کنه .... نمی دونم چجوری باید مک رو ایگنور کنم .... من حتی N line هم وارد نکردم نمی دونم از کجا فایل هاشون رو می گیره ... ا شاید پیش خودتون بگید که فایل هاشون رو بگیر و صبح پاشو تمامی فایل ها رو پاک کن ولی چون من 2 تا کارت دی وی بی دارم و از 2 فرکانس مختلف و چندین مک دانلود دارم و 1 کارتم ضعیفه وقتی از چند تا مک فایل بگیرم دیسی روی این یکی کارتم که ضعیفه شروع می شه ... می خام فقط و فقط از مک گروه خودمون فایل بگیرم ...یا راهی واسه ایگنور مک است ؟
nobody2000
24-04-2008, 13:57
دوستان ایا راهی هست که 1 یا 2 مک رو ما ایگنور کنیم که ازش فایل نگیریم ؟ من مک سایت همسایه رو تو رولز در اورم باز ول کن نیست و فایل می گیره ! فقط و فقط به صرف اینکه از پید 8015 استفاده می کنه .... نمی دونم چجوری باید مک رو ایگنور کنم .... من حتی N line هم وارد نکردم نمی دونم از کجا فایل هاشون رو می گیره ... ا شاید پیش خودتون بگید که فایل هاشون رو بگیر و صبح پاشو تمامی فایل ها رو پاک کن ولی چون من 2 تا کارت دی وی بی دارم و از 2 فرکانس مختلف و چندین مک دانلود دارم و 1 کارتم ضعیفه وقتی از چند تا مک فایل بگیرم دیسی روی این یکی کارتم که ضعیفه شروع می شه ... می خام فقط و فقط از مک گروه خودمون فایل بگیرم ...یا راهی واسه ایگنور مک است ؟
به نظر من اول فایل rules بزن :
m d0b5a3d423 -jpg -htm -rar
m d0b5b300f9 -jpg -htm -rar
m d0b5b30112 -jpg -htm -rar
اینجوری دیگه فایل های اونا رو نمیگیری چون همه rar هستن .
ظمنا rules خودت رو برای ip اونا چک کن اگه بود پاک کن .
بازی 7 SINS اجرا نمی شه لطفا طرز استفاده از این بازی را بفرمایید
وقتی که کرک می کنم ارور میده
با تشکر
با تشکر
برای من هم ارور داد .پاکش کردم
دوستان یه سوال
ایا تمام فایل های رو که با اسکای نت و روالز سایت دریافت می کنیم .ارسالی از سایت
چون یه سری نرم افزار و فیلم هست که لیستشو در برنامه دانلود ندیدم . و پسورد های اعلام شده هم بهشون نمی خوره
راهنمایی بفرمایید.
دوستان یه سوال
ایا تمام فایل های رو که با اسکای نت و روالز سایت دریافت می کنیم .ارسالی از سایت
چون یه سری نرم افزار و فیلم هست که لیستشو در برنامه دانلود ندیدم . و پسورد های اعلام شده هم بهشون نمی خوره
راهنمایی بفرمایید.
دوست عزیز فایلهایی که مربوط به سایت هستند با نام سایت مشخص شده اند
بقیه فایلها مربوط به سایت همسایه میباشد
اگه میخوای فقط فایلهای سایت خودمون رو دانلود کنی فایل رولز رو باید تغییر بدی
که اطلاعات سایت رو دانلود کنی
http://redirector.asrejavan.info/forumdisplay.php?f=737
دوستان ایا راهی برای کنترل سرعت مک یا پید وجود داره ؟
راستش همونجور که قبلا گفتم 2 تا کارت دارم .. یکی اسکای استار 2.8 اورکلاک شده که واسه دانلود های سنگینم ازش استفاده می کنم یه کارتم هم Kword است که مشکل من با این کارته ....
تا پارسال وقتی که از این کارت تو w3 دانلود می کردم مشکل افزایش سرعت نداشتم و سرعت بین 500 K تا 1 M بود ... ولی حالا با این کارت kword که می خام از جهت w6 دانلود داشته باشم اونم فقط و فقط از 1 پید و گروه خودمون دانولد می چسبه بین 2 تا 3 مگ ! من نمی دونم چرا دیسی فضایی نمی ندازه ولی بین نیم ساعت 1 بار دیسی می ندازه که با توجه به اینکه سرعت اینقدر بالاست طبیعیه ....
حالا سوال من اینجاست .. چرا با این کارت kword سرعت فقط و فقط با 1 پید اینقدر بالاست ؟ من وقتب پید 8192 رو جایگزین 8015 می کنم سرعت هیچ فرقی نمی کنه و همون 2 تا 3 مگ است !
تو شرایط طبیعی وقتی از پید 8015 و کارت اسکای استارم دانلود دارم سرعت بین 100 تا 600 k متغیره که طبیعیه ! ول دقیقا با همون تنظیمات با kword سرعت می ره بالای 3 مگ
ممنون می شوم اگر راهی برای کنترل سرعت پید می دونید بیان کنید
http://i26.tinypic.com/2887f3n.jpg
MEHDI-STAR
24-04-2008, 21:21
با سلام من اسکای استار 2.6 دارم باید برای دانلود حتما اورکلاکش کنم یا احتیاجی نیست یه سوال دیگه یه فایل ریجکس و رو لز و اسکاینت تنظیم شده برای استفاده از دانلود خود سایت برام میذارید راستی یه فایل رو دوستان قرار دادن میخواستم ببینم این فایل هم برای افلاین خوبه بعد چه pid هایی رو باید وارد کرد البته مجانیاش میشه از چنتا pid همزمان دانلود داشت لطفا دوستان من رو راهنمایی کنن.
nobody2000
24-04-2008, 21:21
دوستان ایا راهی برای کنترل سرعت مک یا پید وجود داره ؟
راستش همونجور که قبلا گفتم 2 تا کارت دارم .. یکی اسکای استار 2.8 اورکلاک شده که واسه دانلود های سنگینم ازش استفاده می کنم یه کارتم هم Kword است که مشکل من با این کارته ....
تا پارسال وقتی که از این کارت تو w3 دانلود می کردم مشکل افزایش سرعت نداشتم و سرعت بین 500 K تا 1 M بود ... ولی حالا با این کارت kword که می خام از جهت w6 دانلود داشته باشم اونم فقط و فقط از 1 پید و گروه خودمون دانولد می چسبه بین 2 تا 3 مگ ! من نمی دونم چرا دیسی فضایی نمی ندازه ولی بین نیم ساعت 1 بار دیسی می ندازه که با توجه به اینکه سرعت اینقدر بالاست طبیعیه ....
حالا سوال من اینجاست .. چرا با این کارت kword سرعت فقط و فقط با 1 پید اینقدر بالاست ؟ من وقتب پید 8192 رو جایگزین 8015 می کنم سرعت هیچ فرقی نمی کنه و همون 2 تا 3 مگ است !
تو شرایط طبیعی وقتی از پید 8015 و کارت اسکای استارم دانلود دارم سرعت بین 100 تا 600 k متغیره که طبیعیه ! ول دقیقا با همون تنظیمات با kword سرعت می ره بالای 3 مگ
ممنون می شوم اگر راهی برای کنترل سرعت پید می دونید بیان کنید
http://i26.tinypic.com/2887f3n.jpg
شما الان pid رو 8015 قرار دادی و در فایل rule فقط مک سایت ما ؟
شما الان pid رو 8015 قرار دادی و در فایل rule فقط مک سایت ما ؟
سلام ... متاسفانه بله ! سرعت اینجوری با این 1 مک و 1 پید عجیبه ! بخاطر همین فشار زیاد دیسی میندازه ! کارت بسیار عجیب و در عین حال مسخره ای این Kword
نمی دونم این ویژگی رو پای قدرتش بگذارم یا ضعفش !
به نظر کاری می تونم کنم که سرعت طبیعی بشه ؟
saeed_2007
24-04-2008, 23:36
آيا امشب دانلود داريم؟
ما هم بی خبریم :17:
navid87n
24-04-2008, 23:39
انگار امشب خبري از دانلود نيست:2:
nobody2000
25-04-2008, 00:14
آيا امشب دانلود داريم؟
ما هم بی خبریم :17:
انگار امشب خبري از دانلود نيست:2:
دوستان لیست دانلود گزاشته شد و دانلود از ساعت 12:15 شروع می شود
با تشکر
یکی هم پیدا شه جواب منو بده؟
با تشکر
nobody2000
25-04-2008, 00:47
یکی هم پیدا شه جواب منو بده؟
با تشکر
فردا چک میکنم میگم .
سلام بچه ها من هم همش dc دارم نمیدونم از چی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟
nobody2000
25-04-2008, 02:48
سلام بچه ها من هم همش dc دارم نمیدونم از چی میتونه باشه؟؟؟؟؟؟
شبهای دیگه dc نداشتی ؟
نه انقدر قبلا 1 یا 2 بار بود الان دو شب میره رو 2000 کارتم overclock شده هست fan هم روش
نصب کردم اما بازم dc دارم سرعت داونلودم روی 600 kb تا 900 kb متغییر هستش چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟:20:
شاید مشکل از skynet هستش ممکن یه لینک به من بگید یک skynet که تغییرات نخواد داونلود کنم؟؟
ببینم dc همونه که بالای skynet مینویسه disc: درسته؟؟؟؟
nobody2000
25-04-2008, 03:18
نه انقدر قبلا 1 یا 2 بار بود الان دو شب میره رو 2000 کارتم overclock شده هست fan هم روش
نصب کردم اما بازم dc دارم سرعت داونلودم روی 600 kb تا 900 kb متغییر هستش چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟:20:
عجیبه .من هم کارتم اورکلاک شده هست و الان داره هی dc میندازه .
ببینم dc همونه که بالای skynet مینویسه disc: درسته؟؟؟؟
بله
navid87n
25-04-2008, 13:29
با سلام
جناب nobody2000 (http://redirector.asrejavan.info/member.php?u=18652) سريال lost قسمت 15 هر 4 پارتش براي من دانلود شده ولي موقع Unzip كردن از پارت 2 به بعد error ميده .حجم پارتها به اين صورته
part 1:100mb,part2:11.1mb,part3:16.4mb,part4:46mb
عجيبه چون هميشه 3 پارت اول 100mb بودند .پارتها هم نسوختند چون داخل پوشه ok رفتند?
با سلام
جناب nobody2000 (http://redirector.asrejavan.info/member.php?u=18652) سريال lost قسمت 15 هر 4 پارتش براي من دانلود شده ولي موقع Unzip كردن از پارت 2 به بعد error ميده .حجم پارتها به اين صورته
part 1:100mb,part2:11.1mb,part3:16.4mb,part4:46mb
عجيبه چون هميشه 3 پارت اول 100mb بودند .پارتها هم نسوختند چون داخل پوشه ok رفتند?
سلام .
برای من نیز همینطور هست .
عجیبه واقعاً تمام پارتها کامل دانلود شده ولی وقتی نگاه میکنم میبینم یگ یا دو پارت آن ظرفیت 0 kb نوشته شده و error می ده .
سابقه نداشته و برای اولین بار هست که میبینم اونم روی سریال lost مانند دوستمون .
اساتید لطفاً یاری کنند .
آیا ممکن هست ویروس و یا تروجان باشه ؟؟؟
سلام
امشب قسمت 15 و 16 مجددا دانلود میشه.
قسمت 17 و 18 هم که طبق روال در لیست خواهد بود.
برای من که درست هست آقا تورو خدا اولLost را دانلود کنيد که ببينم
navid87n
25-04-2008, 16:03
برای من که درست هست آقا تورو خدا اولLost را دانلود کنيد که ببينم
منم مانند اين دوستمون ميخوام اگه امكان دارد اول lost رو بگيريدو يك در خواست ديگه كه بازم اگه امكان داره تعداد بيشتري از قسمتها دانلود بشه
با تشكر از مديران
هیچ کس نمیدونه دلیل dc شدن زیاد چیه؟؟؟؟؟؟
nobody2000
25-04-2008, 17:24
منم مانند اين دوستمون ميخوام اگه امكان دارد اول lost رو بگيريدو يك در خواست ديگه كه بازم اگه امكان داره تعداد بيشتري از قسمتها دانلود بشه
با تشكر از مديران
فعلا هر شب 2 قسمت جدید گرفته میشه . :3:
هیچ کس نمیدونه دلیل dc شدن زیاد چیه؟؟؟؟؟؟
اول signal رو چک کن باید بالا 35 یا 38 باشه مثلا برای من 39 الی 42 هست
بعد skynet رو چک کن skynet 20a باشه .
streamreader هم مهمه .
از تاپیک زیر skynet و rules رو بگیر :
rule رو replace کن و تو skynet.ini برو pid رو بزن 8015
A-R-M-A-N
25-04-2008, 17:28
من هم دیشب اصلا نتونستم دانلود کنم با اینکه سیگنالم 43 هست ولی یهو میرفت روی 55 و 33 و ...
اینقدر dc داشتم که بیخیال دانلود شدم فکر میکنم به خاطر امروز پارازیت شدیدتر شده
از لینک دریافت کردم ولی وقتی اجراش میکنم error میده:
the memory could not be read. the program has terminated
application erorr
و اجرا نمیشه اما با version های دیگه این مشکل رو ندارم
nobody2000
25-04-2008, 19:07
از لینک دریافت کردم ولی وقتی اجراش میکنم error میده:
the memory could not be read. the program has terminated
application erorr
و اجرا نمیشه اما با version های دیگه این مشکل رو ندارم
از تاپیک زیر skynet و rules رو بگیر :
rule رو replace کن و تو skynet.ini برو pid رو بزن 8015
با تشكر از مديران
من هم موافقم که بيشتر دانلود بشه
Only Lost
:41:
bijan_33
25-04-2008, 22:36
اقا من همین علان من w6 نصب کردم قبلا w3 داشتم
باید streamreader هم را عوض کنم
چون علان جواب نمیده(sky net)
هر streamreader دیگه نیز رو skynet من امتحان کردم کار نداد
skynet من skynet مخصوص سایته
دوست عزیز این نکته رو در نظر داشته باش که دانلود ساعت 12شب تا 8 صبح هستش و قبل و بعد از این ساعت چیزی دریافت نمی کنه .
شما همون streamreader که در w3 استفاده می کردی در اسکای نت قراربده
دوستان و مدیران
یه درخواست داشتم و این که اگه ممکنه لیست دانلود زود تر در سایت قرار بدید ببینیم به در ما می خوره کامپیوتر روشن بزاریم و تا آخر شب بیدار بمونیم .چون فرداش سر کار باید بریم کمی مشکل هستش برامون
با تشکر
bijan_33
25-04-2008, 22:50
دوست عزیز این نکته رو در نظر داشته باش که دانلود ساعت 12شب تا 8 صبح هستش و قبل و بعد از این ساعت چیزی دریافت نمی کنه .
کم کمش مگه نباید رو skynet چیزی معلوم باشه
برای من مثل شکل زیر میشه
nobody2000
25-04-2008, 22:54
شما همون streamreader که در w3 استفاده می کردی در اسکای نت قراربده
کاملا درسته . حواست به مک آدرس تو فایل rules و pid که باید 8015 قرار بگیره باشه .
من خودم از streamreader 68kb استفاده میکنم که برای skystar 2 بهترین هست . :5:
دوست من فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه شما تا 11/55صبر کن و بعد اسکای اجرا کن
استریم ریدر هم اگه اشتباه باشه از همون اول که ران می کنی دیسی می ندازه
Mohammad1980
25-04-2008, 22:58
دوست عزیز شما توی اسکاینت دکمه g را بزن و jpg را انتخاب کن ببین چیزی دان می کنه یا نه ؟
اگر دانلود می کنه خوب مشکلی نداره دیگه .
bijan_33
25-04-2008, 22:59
دوست من فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه شما تا 11/55صبر کن و بعد اسکای اجرا کن
استریم ریدر هم اگه اشتباه باشه از همون اول که ران می کنی دیسی می ندازه
ببخشی dc میندازه یعنی چی
من تازه کارم گفتم که
روی skynet کجاش معلومه که dc میندازه
bijan_33
25-04-2008, 23:00
دوست عزیز شما توی اسکاینت دکمه g را بزن و jpg را انتخاب کن ببین چیزی دان می کنه یا نه ؟
اگر دانلود می کنه خوب مشکلی نداره دیگه .
نه نشد دان نمیکنه
bijan_33
25-04-2008, 23:01
کاملا درسته . حواست به مک آدرس تو فایل rules و pid که باید 8015 قرار بگیره باشه .
من خودم از streamreader 68kb استفاده میکنم که برای skystar 2 بهترین هست . :5:
این streamreader را بده ما یه امتحانی کنیم شاید جواب داد
Amir_Net
25-04-2008, 23:02
با سلام
مستقیم وصل کردید ؟ یا سویچر استفاده میکنید ؟
البته بهتره جهت w6 را جداگانه بدون قیچی بگیرید
با تشکر
bijan_33
25-04-2008, 23:03
با سلام
مستقیم وصل کردید ؟ یا سویچر استفاده میکنید ؟
البته بهتره جهت w6 را جداگانه بدون قیچی بگیرید
با تشکر
هم بدون سوییچر
و هم با دیش جدا w6 را گرفتم
Mohammad1980
25-04-2008, 23:09
اگه کارتت اسکای استار هستش این استریم ریدر را استفاده کن.
مال من 2.8 هست از همین استفاده می کنم.
bijan_33
25-04-2008, 23:13
اگه کارتت اسکای استار هستش این استریم ریدر را استفاده کن.
مال من 2.8 هست از همین استفاده می کنم.
من sky star 2 دارم این هم روش جواب نمیده
25-04-2008, 23:18
من sky star 2 دارم این هم روش جواب نمیده
راستی تو skynet.ini ببین فرکانس و pid چی زدی ؟؟
bijan_33
25-04-2008, 23:29
رو skystar 2 هم جواب میده و بهترن هست .
راستی تو skynet.ini ببین فرکانس و pid چی زدی ؟؟
من از فرکانس
# PlanetSky
pids=512
یا این حرفا چیه من بعد از گرفتن و دانلوود skynet مخصوص سایت درجا شروع به امتحان StreamReader.dll
روی اون کردم و اصلا نه نگاه کردم ونه به تنضیماتش دست زدم
nobody2000
25-04-2008, 23:40
من از فرکانس
# PlanetSky
pids=512
یا این حرفا چیه من بعد از گرفتن و دانلوود skynet مخصوص سایت درجا شروع به امتحان StreamReader.dll
Pids رو بزن 8015
rules.txt هم از اینجا بگیر :
http://redirector.asrejavan.info/showthread.php?t=218636
bijan_33
25-04-2008, 23:45
دستت درد نکنه اگه میشه skynet.ini خودت رو هم بده
ممنون
saeed_2007
25-04-2008, 23:49
من از فرکانس
# PlanetSky
pids=512
سلام دوست من
اگه دیش شما تنظیم هست با پلیر مثلاً progdvb ترانسپاندر 11449 رو اسکن کنید و اصلاً ببینید سیگنال میده یا نه درصد رو هم بگید !!
اسکای نت تخصصی سایت هم که دارید . فایل skynet.ini رو باز کنید و پیدس رو pids=8015 بذارید
اگر استریم ریدر هم شما مشکل داره به تاپیک زیر برید :
مجموعه کامل Streamreader.dll برای کارت های DVB (http://redirector.asrejavan.info/showthread.php?t=148691&highlight=%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%85+%D8%B1%DB%8C% D8%AF%D8%B1)
هر کدوم از استریم ها رو تست کنید و نتیجه رو اعلام کنید !
در ضمن : اسکای نت رو پاک کنید و دوباره از حالت RAR بیرون بیارید , توجه کنید در فایل skynet.ini فاصله بین کارکترهای عدد در زمان وارد کردن فرکانس 11449 دست نخورده بماند .
موفق باشی
nobody2000
26-04-2008, 00:00
سلام دوست من
اگه دیش شما تنظیم هست با پلیر مثلاً progdvb ترانسپاندر 11449 رو اسکن کنید و اصلاً ببینید سیگنال میده یا نه درصد رو هم بگید !!
اسکای نت تخصصی سایت هم که دارید . فایل skynet.ini رو باز کنید و پیدس رو pids=8015 بذارید
مجموعه کامل Streamreader.dll برای کارت های DVB (http://redirector.asrejavan.info/showthread.php?t=148691&highlight=%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%85+%D8%B1%DB%8C% D8%AF%D8%B1)
در ضمن : اسکای نت رو پاک کنید و دوباره از حالت RAR بیرون بیارید , توجه کنید در فایل skynet.ini فاصله بین کارکترهای عدد در زمان وارد کردن فرکانس 11449 دست نخورده بماند .
موفق باشی
اگه دوباره از RAR خارج کردی rules.txt رو با اونی که لینک دادم جابجا کن و pids رو هم تو skynet.ini بزن 8015
http://rapidshare.com/files/110378527/skynet.ini.rar
bijan_33
26-04-2008, 00:09
سلام دوست من
موفق باشی
prog dvb رو نصب ندارم ولی pids را تغییر دادم و همه ی استریمریدرها را امتحان کردم ولی باز نشد
کمک ساعت شد 12:10
Amir_Net
26-04-2008, 00:25
به نظر من هم شما اول progdvb را نصب کنید شاید اصلا دیش را درست تنظیم نکرده باشی
nobody2000
26-04-2008, 00:32
Setup4PC و server4pc هم نشون میدن .
bijan_33
26-04-2008, 00:49
با رسیور امتحان کردم 60 درصد میده
دیش درسته
nobody2000
26-04-2008, 01:04
با رسیور امتحان کردم 60 درصد میده
دیش درسته
setup4pc داری یا نه ؟
bijan_33
26-04-2008, 01:37
setup4pc داری یا نه ؟
اره
من میگم تا دیروز از سمت w3 دانلوود داشتم
امروز تازه w6 نصب کردم
Mohammad1980
26-04-2008, 01:46
این مشخصات را توی setup for pc وارد کن ببین سیگنال میده یا نه ؟
فرکانس 11449
سیمبل ریت 30000
6/5
ورتیکال
bijan_33
26-04-2008, 02:08
این مشخصات را توی setup for pc وارد کن ببین سیگنال میده یا نه ؟
فرکانس 11449
سیمبل ریت 30000
6/5
ورتیکال
من اینجوری پر کردم درسته اگه درسته که خط نمیده
bijan_33
26-04-2008, 03:06
اقا اگر من رو دیگه تو این تاپیک ندیدید و جوابتون را ندادم عزر می خواه
چون یه کاری در پیش دارم و تا چند روز دیگه نمیتونم اینترنت کار کنم
ولی داداشم از این accond ممکنه استفاده کنه
از همه برای همکاری و جواب به من تشکر
خدا نگهدار
ما که آخر نتونستیم دریافت کنیم من تو server4pc 26% سیگنال دارم کمه؟
برای همین dc میشه؟
MEHDI-STAR
26-04-2008, 11:06
اقا یکی جواب ما رو هم بده البته لطفا
با سلام من اسکای استار 2.6 دارم باید برای دانلود حتما اورکلاکش کنم یا احتیاجی نیست یه سوال دیگه یه فایل ریجکس و رو لز و اسکاینت تنظیم شده برای استفاده از دانلود خود سایت برام میذارید راستی یه فایل رو دوستان قرار دادن میخواستم ببینم این فایل هم برای افلاین خوبه بعد چه pid هایی رو باید وارد کرد البته مجانیاش میشه از چنتا pid همزمان دانلود داشت لطفا دوستان من رو راهنمایی کنن.
nobody2000
26-04-2008, 11:33
ما که آخر نتونستیم دریافت کنیم من تو server4pc 26% سیگنال دارم کمه؟
برای همین dc میشه؟
دوست عزیز سیگنال شما خیای کم هست و همین دلیل dc شماست . سیگنال باید حد اقل یا باشه .مثلا من سیگنالم 41 42 هست.برای دانل.د آفلاین سعی کن دیشت رو بدی یه شخص وارد تنظیم کنه که بتونی حد اکثر سیگنال رو بگیری .
اقا یکی جواب ما رو هم بده البته لطفا
این skynet همه چیش کامل و آماده هست .
در مورد اورکلاک با pid 8015 مشکل نداری ولی اگه چند تا pid وارد کنی یا Pid 8192 بخوای استفاده کنی اورکلاک لازمه .
نظر شخصیم اینه که اگه برات راحته اورکلاک کنی و یه فن هم بزاری براش چون احتمال dc رو 99% صفر میکنه .
چرا یه پارت ابن فیلم من حجمش 0 کیلو بایت هست !!
d0b5b4aa43_8015_5241Miss.USA.2008-WWW.BINYAZ.INFO.part7.rar
nobody2000
26-04-2008, 12:22
چرا یه پارت ابن فیلم من حجمش 0 کیلو بایت هست !!
d0b5b4aa43_8015_5241Miss.USA.2008-WWW.BINYAZ.INFO.part7.rar
دوستان عزیز من هم مثل شما آفلاین میگیرم و الان چک کردم همه فایل ها ok بودن
سیستم رو چک کنید اول از همه چون بعضی وقتا مثل الان شما dc نسیت ولی پارتا میسوزه .
چند نکته در مورد سیستم :
در هنگام دانلود antivirus رو غیر فعال کنید
قبل از آغاز دانلود سیستم رو restart کنید
از skynet 20a و streamreader 68kb استفاده کنید
دیش حتما تنظیم و signal حداقل 35 37 باشه .
دوستان Rules.txt رو ویرایش کردم و سعی کردم جلو فایل های مزاحم و حمله ها گرفته شود
لطفا فایل جدید رو از آدرس زیر دریافت کنید :
saeed_2007
26-04-2008, 12:24
سلام
دوستان من دیشب مشکل با سرازیر شدن تعدادبی شماری از فایلهای BIN شدم که هر دقیقه میومدن و هارد من رو پر میکردن
یکی از دوستان میگفت که با اضافه کردن -bin به فایل رولز مشکلت حل میشه اما این کار روانجام دادم ولی باز هم این فایلهای کنه میام تو اسکای نت !
دیشب اسکاینت رو بستم و نتونستم دانلود کانل داشته باشم !!
اگه محبت کنبد فایل رولز مناسب برای دانلود و بدون دریافت فایلهای BIn بذارید برام ممنون میشم
با تشکر
nobody2000
26-04-2008, 12:33
سلام
دوستان من دیشب مشکل با سرازیر شدن تعدادبی شماری از فایلهای BIN شدم که هر دقیقه میومدن و هارد من رو پر میکردن
یکی از دوستان میگفت که با اضافه کردن -bin به فایل رولز مشکلت حل میشه اما این کار روانجام دادم ولی باز هم این فایلهای کنه میام تو اسکای نت !
دیشب اسکاینت رو بستم و نتونستم دانلود کانل داشته باشم !!
اگه محبت کنبد فایل رولز مناسب برای دانلود و بدون دریافت فایلهای BIn بذارید برام ممنون میشم
با تشکر
دوستان Rules.txt رو ویرایش کردم و سعی کردم جلو فایل های مزاحم و حمله ها گرفته شود
لطفا فایل جدید رو از آدرس زیر دریافت کنید :
dariosh196
26-04-2008, 12:35
با سلام . ديشب كلي فايل با حجم 0 تو ليست پارتهاي دانلود شده اومده بود. نمي دونم دليلش چيه. البته تو ليست فايلهاي اسكاي نت هم فايل عجيب و غريبي بود كه همه رو سوزونده بود.
Amir_Net
26-04-2008, 12:41
با سلام . ديشب كلي فايل با حجم 0 تو ليست پارتهاي دانلود شده اومده بود. نمي دونم دليلش چيه. البته تو ليست فايلهاي اسكاي نت هم فايل عجيب و غريبي بود كه همه رو سوزونده بود.
با سلام
بله دوستان زحمت کشیدند برای رهایی از شر فایلهای مزاحم رولز مخصوص سایت را ویرایش کردند که می توانید از تاپیک زیر دریافت کنید :
MEHDI-STAR
26-04-2008, 12:46
با سلام برای اینکه فایلهایی رو که تو قسمت اعلام لیست دانلود معرفی میشه رو دانلود کنم چون تازه شروع کردم کدوم فایل رولز اسکاینت و رجیکس رو باید برای اسکاینت بذارم یا چه ÷یدی رو تو اسکاینتش بنویسم ایا pid 512 رو که تو فایل اسکاینت خود سایت هست هم برای دانلود خوبه یا از فایل ÷ست 415 استفاده کنم فرکانس هم همون 11449 یا فرکانس دیگه ای هم هست با تشکر.
Amir_Net
26-04-2008, 13:02
با سلام برای اینکه فایلهایی رو که تو قسمت اعلام لیست دانلود معرفی میشه رو دانلود کنم چون تازه شروع کردم کدوم فایل رولز اسکاینت و رجیکس رو باید برای اسکاینت بذارم یا چه ÷یدی رو تو اسکاینتش بنویسم ایا pid 512 رو که تو فایل اسکاینت خود سایت هست هم برای دانلود خوبه یا از فایل ÷ست 415 استفاده کنم فرکانس هم همون 11449 یا فرکانس دیگه ای هم هست با تشکر.
با سلام
پید مربوط به سایت 8015 هست در هر حال اسکاینت و رولز را می توانید از تاپیکهای زیر دریافت کنید :
مهم : Skynet اختصاصی سایت (http://redirector.asrejavan.info/showthread.php?t=218637)
مهم : Rules اختصاصی سایت (http://redirector.asrejavan.info/showthread.php?t=218636)
با تشکر
سلام:
سوال 1:
من دیش رو روجهت w6 تنظیم کردم روی فرکانس11534ورتیکال با سمبل ریت29950 با دی وی بی49%سیگنال دارم بعد واسه تنظیم دقیق رفتم رو فرکانس 11103هریزنتال باسمبل2170با فایندر تنظیم کردم و فایندر نشون میداد که سیگنال داره ولی موقع سرچ کانالها 11103و11449سیگنالشون صفر است ساعت LNBهم مثل هاتبرد تنظیم کردم
سوال دوم:
آیا سوییچ تنظیم خاصی داره و ورودیهاش مهمه که به کدوم وصل باشه من دو جهت رو میخوام با سوییچ4به1 داشته باشم از کدوم ورودیها استفاده کنم برنامم هم dvbdream1.4iهست اگه آموزش کاملی هست لطفا لینک
باتشکر پیشاپیش از زحماتتون
فایل های دیروز که مورد حمله قرار گرفتیم دوباره دانلود میشه ؟؟؟
اگه نمیشه حداقل سریال لاست قسمت 17 و 18 را بگیرید چون سریالی که یک قسمتش نباشه بدرد نمیخوره چه برسه به دو قسمت اصل سریال به پیوسته بودنشه
با تشکر
navid87n
26-04-2008, 19:20
جناب nobody2000 (http://redirector.asrejavan.info/member.php?u=18652) سلام
من تمام چیز هایی که گفته بودید چک کردم سیگنالم روی 40~41 است و بقیه چیزها مثل گفته شما بود ولی......... فایلها همگی ناقص دانلود شده من دیگه نمیدونم باید چکار کنم؟
حد اقل lost قسمت 17و18 دوباره دانلود بشه چون سریالی که دو قسمتشو نبینی دیگه دیدن نداره:2:
سلام:
سوال 1:
من دیش رو روجهت w6 تنظیم کردم روی فرکانس11534ورتیکال با سمبل ریت29950 با دی وی بی49%سیگنال دارم بعد واسه تنظیم دقیق رفتم رو فرکانس 11103هریزنتال باسمبل2170با فایندر تنظیم کردم و فایندر نشون میداد که سیگنال داره ولی موقع سرچ کانالها 11103و11449سیگنالشون صفر است ساعت LNBهم مثل هاتبرد تنظیم کردم
سوال دوم:
آیا سوییچ تنظیم خاصی داره و ورودیهاش مهمه که به کدوم وصل باشه من دو جهت رو میخوام با سوییچ4به1 داشته باشم از کدوم ورودیها استفاده کنم برنامم هم dvbdream1.4iهست اگه آموزش کاملی هست لطفا لینک
باتشکر پیشاپیش از زحماتتون
دوست عزیز شما باید از همان ابتدا با 11449 تنظیم کنی .چون می خواهی از این فرکانس استفاده کنی .شما روی این فرکانس تنظیم کن حتما مشکلت حل می شه
موفق با شی
مشکلی که من دو سه شبه با فایل های سایت دارم اینه که فایل ها کامل هستند یعنی حتی یک کیلو بایت هم نا قصی ندارندولی موقع اکسترکت کردن تا صددرصد هم پیش میره ولی فقط دو سه دقیقه ازفیلم اجرا میشه
nobody2000
26-04-2008, 21:39
فایل های دیروز که مورد حمله قرار گرفتیم دوباره دانلود میشه ؟؟؟
اگه نمیشه حداقل سریال لاست قسمت 17 و 18 را بگیرید چون سریالی که یک قسمتش نباشه بدرد نمیخوره چه برسه به دو قسمت اصل سریال به پیوسته بودنشه
با تشکر
جناب nobody2000 (http://redirector.asrejavan.info/member.php?u=18652) سلام
من تمام چیز هایی که گفته بودید چک کردم سیگنالم روی 40~41 است و بقیه چیزها مثل گفته شما بود ولی......... فایلها همگی ناقص دانلود شده من دیگه نمیدونم باید چکار کنم؟
حد اقل lost قسمت 17و18 دوباره دانلود بشه چون سریالی که دو قسمتشو نبینی دیگه دیدن نداره:2:
دوستان در برنامه ریزی جدیدی که داریم انجام میدیم 1 روز در هفته فایل های ناقص و دوباره درخواست شده دانلود میشود که روز آن به اطلاع میرسد و این پارت ها هم دانلود میشود:3:
مشکلی که من دو سه شبه با فایل های سایت دارم اینه که فایل ها کامل هستند یعنی حتی یک کیلو بایت هم نا قصی ندارندولی موقع اکسترکت کردن تا صددرصد هم پیش میره ولی فقط دو سه دقیقه ازفیلم اجرا میشه
دوست عزیز من هر شب نزدیک 100GB کلا از ماهواره دانلود دارم ولی از این نوع مشکات ندارم
یه جا کارت مورد داره که من نمیدونم و باید چک کنی . :106:
با سلام
من هم با لاست مشکل دارم قسمت 17 و18 کامل دانلود شده ولی اکسترکت نمیشه
لطفا امشب دوباره بفرستید :17:
dj_mesmol
26-04-2008, 21:48
با سلام
سوالي داشتم
ميخواستم بدونم ليست دانلود امشب چيه؟؟
تو كدوم تاپيك ميشه پيداش كرد
dariosh196
26-04-2008, 22:05
اره لطفا lost دیشب رو دوباره بگیرید. ممنون
با سلام
سوالي داشتم
ميخواستم بدونم ليست دانلود امشب چيه؟؟
تو كدوم تاپيك ميشه پيداش كرد
انگار هنوز اعلام نشده ساعت 10:10
از این آدرس می تونی وقتی اعلام شد لیست ببینی
http://redirector.asrejavan.info/forumdisplay.php?f=738
خب الانم وقتی روی 11449میرم فایندر سیگنال نشون میده آما وقتی میرم پشت systemسیگنال صفر تو رو خدا بگید چجوری تنظیم کنم یکماهه دارم سعی میکنم دارم دیوونه میشم شما که تنظیم کردید سیگنالتون رو11449 چند درصده؟ سیگنال 11534شما چنده؟
سیگنال فرکانس 11449 برای من 51 درصد هست
فردا چک میکنم میگم .
پس چی شد؟
با تشکر
nobody2000
27-04-2008, 00:38
خب الانم وقتی روی 11449میرم فایندر سیگنال نشون میده آما وقتی میرم پشت systemسیگنال صفر تو رو خدا بگید چجوری تنظیم کنم یکماهه دارم سعی میکنم دارم دیوونه میشم شما که تنظیم کردید سیگنالتون رو11449 چند درصده؟ سیگنال 11534شما چنده؟
برو تو setup4pc و یک ماهواره Add کن به نام Eutelsat w6
بعد برو قسمت transponder و 11449 رو add کن و tune بزن تا signal بده
حواست باشه تو مرحله Eutelsat w6 قسمت switch رو none بزنی .
اريد ان اعلم لماذا
الليستة لا تفتح عندي
البارحة صباحا كانت تفتح اليوم لا تفتح وشكرا
لماذا ليستة الموقع لا تفتح عندي
مع العلم باناها كانت تفتح بالامس
وشكرا لكم مسبقا
MEHDI-STAR
27-04-2008, 11:19
با سلام pid 8015 برای خود سایت میخواستم ببینم pid 8000 و pid 512 و pid 1100 یا 8192 که تو یه فرکانس دیگست برای کدوم سایتهاست کدوم یکی برای دانلود بهتره میشه هم زمان از همش دانلود داشت یا برای خود سایت بهتره لطفا من رو راهنمایی کنید.
Amir_Net
27-04-2008, 12:56
با سلام pid 8015 برای خود سایت میخواستم ببینم pid 8000 و pid 512 و pid 1100 یا 8192 که تو یه فرکانس دیگست برای کدوم سایتهاست کدوم یکی برای دانلود بهتره میشه هم زمان از همش دانلود داشت یا برای خود سایت بهتره لطفا من رو راهنمایی کنید.
با سلام
پید 8192 را اصطلاحا پید سر شاخه می گویند البته برای استفاده از این پید بدون دیسی باید از کارت dvb اورکلاک شده استفاده نمایید . معمولا با وارد کردن این پید نیازی به وارد کردن سایر پیدها نخواهید داشت .
با تشکر
dj_mesmol
27-04-2008, 13:39
با سلام
من هنوز جوابم رو نگرفتم
ميخواستم بدونم دقيقا سر چه ساعتي ليست دانلود اعلام ميشه
ضمنا تو كدوم قسمت براي فايلهاي دانلودي نظر سنجي ميشه
تشكر از توجهتون
navid87n
27-04-2008, 14:08
با سلام
من يك سوالي داشتم امشب پي پر ويو Backlash و خواستم ببينم ميشه هم زمان با dvbdream
اين مسابقه رو ديد وهم ركورد كرد و دانلود آفلاينم داشت مشكلي پيش نمياد؟
Amir_Net
27-04-2008, 17:03
با سلام
من هنوز جوابم رو نگرفتم
ميخواستم بدونم دقيقا سر چه ساعتي ليست دانلود اعلام ميشه
ضمنا تو كدوم قسمت براي فايلهاي دانلودي نظر سنجي ميشه
تشكر از توجهتون
با سلام
برای اعلام لیست معمولا مشکلی نیست فقط چون برای راحتی دوستان در ترمیم و استفاده از لینک مستقیم فایلها را باید روی هاست اختصاصی قرار داد یه خورده زمان می بره وقتی که همه چیز 100٪ آماده شد خدمت عزیران اعلام میشه تا کم و کاستی بوجو نیاد ولی سعی بر این هست که حداقل 1-2 ساعت قبل از دانلود لیست بسته شده اعلام بشه
در خصوص نظر سنجی که فرمودید به اون صورت نداریم شما یا هریک از دوستان در تاپیکهای مشخص شده فیلم برنامه یا بازی مورد نظر خودتون را ( طبق قوانین مربوطه ) اعلام میکنید با توجه به محتوی پست جذابیت و همچنین سپاس های کسب شده برنامه جهت دانلود انتخاب میشه و در لیست قرار میگیره :
مهم : تاپیک درخواست موزیک و موزیک ویدئو و غیره (http://redirector.asrejavan.info/showthread.php?t=220002)
مهم : تاپیک درخواست نرم افزار و بازی (http://redirector.asrejavan.info/showthread.php?t=220001)
مهم : تاپیک درخواست فیلم (http://redirector.asrejavan.info/showthread.php?t=220000)
با تشکر
Amir_Net
27-04-2008, 17:12
با سلام
من يك سوالي داشتم امشب پي پر ويو Backlash و خواستم ببينم ميشه هم زمان با dvbdream
اين مسابقه رو ديد وهم ركورد كرد و دانلود آفلاينم داشت مشكلي پيش نمياد؟
با سلام
این کانالی که فرمودید نمی دونم روی چه فرکانسی و جهتی هست فکر نکنم فرکانس و جهت مشابه آفلاین را داشته باشه در هر حال شما در یک زمان نمی توانید هم از برنامه progdvb یا dvbdream استفاده کنید هم آفلاین بگیرید چون برنامه هنگ میکنه .. همانطور که نمی توانید همزمان از 2 فرکانس مختلف حتی در یک جهت هم در حالت معمول دانلود آفلاین داشته باشید .
با تشکر
DieHard_king
27-04-2008, 17:17
اين چند وقته دي سي من خيلي زياد شده به حدي كه 4 روزه قيد دانلود آفلاينو زدم! :17:
يه سري از دوستان گفتند كه براي تقويت سيگنالت از ال ان بي پرميوم HD استفاده كن 10% به
سيگنالت اضافه ميشه! در حال حاضر كواليتيم واسه كارت SS2 روي 26% هستش.
براي خريد اين ال ان بي كسي ميتونه راهنماييم كنه؟ ( خسته شدم از بس گشتم )
nobody2000
27-04-2008, 17:39
اين چند وقته دي سي من خيلي زياد شده به حدي كه 4 روزه قيد دانلود آفلاينو زدم! :17:
يه سري از دوستان گفتند كه براي تقويت سيگنالت از ال ان بي پرميوم HD استفاده كن 10% به
سيگنالت اضافه ميشه! در حال حاضر كواليتيم واسه كارت SS2 روي 26% هستش.
براي خريد اين ال ان بي كسي ميتونه راهنماييم كنه؟ ( خسته شدم از بس گشتم )
دوست عزیز من از همون lnb های strong قدیمی استفاده مسکنم و 42% سیگنال دارم
شما مشکل تنظیم دیش داری نه lnb
بده دیشتو یک نصاب حرفه ای کاملا تنظیم کنه .
DieHard_king
27-04-2008, 17:52
دوست عزیز من از همون lnb های strong قدیمی استفاده مسکنم و 42% سیگنال دارم
شما مشکل تنظیم دیش داری نه lnb
بده دیشتو یک نصاب حرفه ای کاملا تنظیم کنه .
تا چند وقت پيش مشكلي نبود از 3 - 4 روز پيش اينجوري شده!
قبلش هم سيگنالم 26 % بود اما نهايتا 3 تا دي سي داشتم.
ولي اين چند روزه بالاي 80000 تا ميره! و كلا از يك فايل 100
مگا بايتي 50 مگ آن ميسوزه!
از كجا ميتونم بفهمم كه مشكلم از پارازيته؟
navid87n
27-04-2008, 18:03
با سلام
این کانالی که فرمودید نمی دونم روی چه فرکانسی و جهتی هست فکر نکنم فرکانس و جهت مشابه آفلاین را داشته باشه در هر حال شما در یک زمان نمی توانید هم از برنامه progdvb یا dvbdream استفاده کنید هم آفلاین بگیرید چون برنامه هنگ میکنه .. همانطور که نمی توانید همزمان از 2 فرکانس مختلف حتی در یک جهت هم در حالت معمول دانلود آفلاین داشته باشید .
با تشکر
با سلام
دوست من اين شبكه Showcinema است روي نيل يعني نميشه همزمان استفاده كرد
nobody2000
27-04-2008, 18:41
تا چند وقت پيش مشكلي نبود از 3 - 4 روز پيش اينجوري شده!
قبلش هم سيگنالم 26 % بود اما نهايتا 3 تا دي سي داشتم.
ولي اين چند روزه بالاي 80000 تا ميره! و كلا از يك فايل 100
مگا بايتي 50 مگ آن ميسوزه!
از كجا ميتونم بفهمم كه مشكلم از پارازيته؟
مشکل پارازیت نیست .شما تهرانی دیشتو ok کن 40% راحت بگیر .
Amir_Net
27-04-2008, 20:09
با سلام
دوست من اين شبكه Showcinema است روي نيل يعني نميشه همزمان استفاده كرد
با سلام
نه عزیز باید قید یکی رو بزنی :71:
misholak_fs
27-04-2008, 22:22
سلام
در فرکانس 11449 signal quility من بین 38 تا 40 تغییر می کنه وقتی 40 میشه سبز رنگ میشه وقتی 38 زرد میشه و وسیگنالsteringyh هم بین 37 تا 39
آیا مشکلی داره
موقع دانلود dis همون اول 2 یا 3 تا دارم بعدش دیگه ندارم
nobody2000
27-04-2008, 22:38
سلام
در فرکانس 11449 signal quility من بین 38 تا 40 تغییر می کنه وقتی 40 میشه سبز رنگ میشه وقتی 38 زرد میشه و وسیگنالsteringyh هم بین 37 تا 39
آیا مشکلی داره موقع دانلود dis همون اول 2 یا 3 تا دارم بعدش دیگه ندارم
کاملا ok هستی . :41:
misholak_fs
27-04-2008, 22:42
یعنی فرکانس بین 38 تا 40 بازی می کنه ور نگش در setup 4pc زرد و سبز میشه مشکلی نداره
DieHard_king
27-04-2008, 22:43
مشکل پارازیت نیست .شما تهرانی دیشتو ok کن 40% راحت بگیر .
nobody2000 عزيز دستت درد نكنه :41::53:
درست زدي تو خال تو اين چند وقت كه بادو طوفان شده بود اين ديش بدبخت ما نگو افتاده بوده و كجو كوله شده بوده !
يه ديش ديگه داشتم رفتم با اون يكي ديش گرفتم سيگنالم الان بين %32 تا 35 % نوسان داره.
الان هم ديسي روي پيد 1100 فركانس 11449 بين 2 تا 4 مي باشد.
ولي به هر حال فكر ميكنم ال ان بي پرميوم واسه تقويت اضافه سيگنال بد نباشه.:3:
دوستان كسي سراغ داره پيغام خصوصي بده.:53:
همه کارایی که گفتین رو کردم ولی بازم نشد:20::20::20::20::20::20::20::20:
nobody2000
28-04-2008, 00:00
چی نشد ؟مشکلت چیه ؟
دوست عزیز سلام
بعد که روی فرکانس 11449 تنظیم دقیق کردی
برو به setup4pc(کنار ساعت آیکون گرد برای شما چون تنظیم نکردی به رنگ قرمز) کلیک راست کن و بعد setup4pc انتخاب کن
برو یه ماهواره به نام w6 add کن وبعد برو به قسمت edit .بعد کمبو باکس DISEqc بزن باز بشه
اگر از سوعیچ 4 به یک استفاده می کنی چهار تا گزینه آخر باید استفاده کنی
PosA=opt A=LNB1
PosB=opt A=LNB2
PosA=opt B=LNB3
PosB=opt B=LNB4
اگر از سویچ 2 به یک استفاده می کنی مشه
Simple1=lnb1
Simple2=lnb2
اگز هم از سویچ استفاده نمی کنی none بزار
سویچ درست که انتخاب کردی و ماهواره هم همون w6 انتخاب کردی برو به
Management Transponder برو
در باکس Frequency START =11449 قرار بده
دومی رو =12652
سومی =5
و چهارم =30000 قرار بده و در آخر روی گزینه سرچ و اسکن کلیک کن .مدتی زیادی طول می کشه
در آخر به قسمت Management Transponder که می ری باید در قسمت TRANSPONDER فرکانس هایی رو که پیدا کرده منجمله فرکانس اصلی دانلود 11449 بتونی ببینی
باز اگه نبود پایینش ADD هست بزن بعد در باکس ها اطلاعات فرکانس دانلود درونش وارد کن و دکمه TUNE بزن
با این کار ها مشکلت حل می شه .چون من هم همین مشکل داشتم . بدون سرچ کار به جایی نبردم تا انگولکش کردم راه افتاد
موفق باشی
اقایون از دانلود خبری نیست .جریان چی
اسکای نت 120 مگ دانلود کرد بعد مرد .
alireza1346
28-04-2008, 00:19
با سلام : از دوستان کسی خبر دارد چرا امشب هنوز دانلود شروع نشده ؟
alireza1346
28-04-2008, 00:25
به سلامتی دانلود آغاز شد.
highlight
28-04-2008, 00:51
سلام
آقا تو رو خدا کمک!!!
من هفته پیش ویندوز رو عوض کردم و بعدش تا چند شب اصلا dc نداشتم یا نهایتش 2 تا داشتم. اما حالا یه چند شبیه که تا اسکای نت رو باز می کنم همین طور dc می ندازه!!
یه خورده وا میسه دوباره شروع میشه ! دفعه قبل هم سر همین موضوع ویندوز رو عوض کردم.اسیلاتور هم 80 هستش.قبلا این مشکلات رو نداشتم یه چند وقتی این جوری.فرکانس رو بالای 44 در صد دارم. از یه پید هم بیشتر استفاده نمی کنم.چشه آخه ؟ چرا چند شب بعد از نصب ویندوز خوبه؟ چیزی اضافه هم نصب نکردم!!!
کمک کنید راه حلی پیدا کنم.
ممنون
nobody2000
28-04-2008, 01:02
اقایون از دانلود خبری نیست .جریان چی
اسکای نت 120 مگ دانلود کرد بعد مرد .
سلام
آقا تو رو خدا کمک!!!
من هفته پیش ویندوز رو عوض کردم و بعدش تا چند شب اصلا dc نداشتم یا نهایتش 2 تا داشتم. اما حالا یه چند شبیه که تا اسکای نت رو باز می کنم همین طور dc می ندازه!!
یه خورده وا میسه دوباره شروع میشه ! دفعه قبل هم سر همین موضوع ویندوز رو عوض کردم.اسیلاتور هم 80 هستش.قبلا این مشکلات رو نداشتم یه چند وقتی این جوری.فرکانس رو بالای 44 در صد دارم. از یه پید هم بیشتر استفاده نمی کنم.چشه آخه ؟ چرا چند شب بعد از نصب ویندوز خوبه؟ چیزی اضافه هم نصب نکردم!!!
کمک کنید راه حلی پیدا کنم.
ممنون
یه چک کن ببین کارتت با قطعه دیگری IRQ مشترک نداره ؟
http://redirector.asrejavan.info/showpost.php?p=2612480&postcount=187
highlight
28-04-2008, 07:58
آقا حتی بعد از تغییر اسلات کارت هیچ چیزی عاید ما نشد.من این مشکل رو در چند شب پس از تعویض ویندوز ندارم.اما بعد از چند شب مشکل dc دوباره با شدت شروع میشه.قدیم این مشکل رو نداشتم.یه مورد هم که بهش توجه کردم این بوده : دقیقا از همون موقعی که این مشکل شروع می شه این گزینه My Network Places( توی عکس)به طور خودکار توی لیست استارت ویندوز قرار می گیره که در حالت معمولی پس از نصب ویندوز اصلا اونجا نیستش! آیا این ربطی به مشکل داره!؟ یعنی بدون این که من گذاشته باشمش میاد اونجا زیر My Computer میشینه. دفعه قبل هم همین جوری شده بود و مشکل شروع شد. واقعا چرا این گزینه خود به خود میاد تو لیست میشینه؟
با تشکر فراوان
shervin_aleta
28-04-2008, 10:35
آقا حتی بعد از تغییر اسلات کارت هیچ چیزی عاید ما نشد.من این مشکل رو در چند شب پس از تعویض ویندوز ندارم.اما بعد از چند شب مشکل dc دوباره با شدت شروع میشه.قدیم این مشکل رو نداشتم.یه مورد هم که بهش توجه کردم این بوده : دقیقا از همون موقعی که این مشکل شروع می شه این گزینه My Network Places( توی عکس)به طور خودکار توی لیست استارت ویندوز قرار می گیره که در حالت معمولی پس از نصب ویندوز اصلا اونجا نیستش! آیا این ربطی به مشکل داره!؟ یعنی بدون این که من گذاشته باشمش میاد اونجا زیر My Computer میشینه. دفعه قبل هم همین جوری شده بود و مشکل شروع شد. واقعا چرا این گزینه خود به خود میاد تو لیست میشینه؟
با تشکر فراوان
دوست عزیز این موضوع ربطی به مشکلتان ندارد.
در مورد مشکل DC نیز باید عرض کنم به احتمال زیاد از تنظیم دیش و یا پارازیت در منظقه است
با سلام
دوستان این سایت همسایه که همزمان با ما دانلود داره ادرسش چی هست
در صورتی که نمی تونید آدرس قرار بدید با پیغام خصوصی بفرستید .
و آیا اون ها عضویتشون مجانی هست یا نه
با تشکر
Fiona Liebe
28-04-2008, 16:10
با سلام
دوستان این سایت همسایه که همزمان با ما دانلود داره ادرسش چی هست
در صورتی که نمی تونید آدرس قرار بدید با پیغام خصوصی بفرستید .
و آیا اون ها عضویتشون مجانی هست یا نه
با تشکر
با سلام
دوست عزیز مگر سایتی فری تر از این سایت خودمون هست که شما دنبال سایت فری برای دانلود میگردی ؟
Mohammad1980
28-04-2008, 16:42
سلام دوستان
می خواستم بدونم دیویدی 1 photo shop top seret دیشب دانلود شد یا نه ؟
نصف شب کیفیت سیگنال من قطع شده بود .
highlight
28-04-2008, 17:11
دوست عزیز این موضوع ربطی به مشکلتان ندارد.
در مورد مشکل DC نیز باید عرض کنم به احتمال زیاد از تنظیم دیش و یا پارازیت در منظقه است
نه به هیچ وجه !!! قدرت سیگنال برای من از 44 پایین تر نمی یاد!!!! در ضمن چه جوری چند روز پس از تعویض ویندوز حتی یه dc هم نمیندازه؟؟؟
نه مشکل به قطع و یقین از تنظیمات دیش و پارازیت نیست. من یه دیش جدا برای این جهت گذاشتم. اطمینان دارم مشکل از داخل کامپیوتر یا یه نرم افزاری چیزیه چون اون گزینه که گفتم خود به خود اونجا میره میشینه.از انواع استریم ریدر هم استفاده کردم اما فایده نداره. در ضمن مثلا تا 50 تا dc میندازه دوباره یه مدت خوبه یهو دوباره شروع میکنه! اما باورتون نمی شه چند روز اول بعد از نصب ویندوز مثل ساعت کار میکنه! واسه همین می گم موردش نرم افزاری باید باشه.
یه جورایی فکر می کنم از آنتی ویروس و آنتی اسپای باشه! من از زون آلارم استفاده می کنم. این آنتی ویروس حتی اگه شات دان شده باشه یه برنامه دیگه داره که با خود ویندوز بالا میاد که برای حفاظت اینترنتیه. تعجب من اینه چرا چند روز اول اذیت نمی کنه!؟؟
کسی نظری نداره؟!
با سلام
دوست عزیز مگر سایتی فری تر از این سایت خودمون هست که شما دنبال سایت فری برای دانلود میگردی ؟
دوست عزیز شبی 15 گیگ دارم دانلود می کنم و بیشترش چون مال سایت همسایه هستش و پسورد فایل ها رو ندارم باید پاک کنم .خوب اگه عضویت تو اون سایت مجانی با شه می تونم از فایل اون ها هم استفاده کنم .
نه به هیچ وجه !!! قدرت سیگنال برای من از 44 پایین تر نمی یاد!!!! در ضمن چه جوری چند روز پس از تعویض ویندوز حتی یه dc هم نمیندازه؟؟؟
نه مشکل به قطع و یقین از تنظیمات دیش و پارازیت نیست. من یه دیش جدا برای این جهت گذاشتم. اطمینان دارم مشکل از داخل کامپیوتر یا یه نرم افزاری چیزیه چون اون گزینه که گفتم خود به خود اونجا میره میشینه.از انواع استریم ریدر هم استفاده کردم اما فایده نداره. در ضمن مثلا تا 50 تا dc میندازه دوباره یه مدت خوبه یهو دوباره شروع میکنه! اما باورتون نمی شه چند روز اول بعد از نصب ویندوز مثل ساعت کار میکنه! واسه همین می گم موردش نرم افزاری باید باشه.
یه جورایی فکر می کنم از آنتی ویروس و آنتی اسپای باشه! من از زون آلارم استفاده می کنم. این آنتی ویروس حتی اگه شات دان شده باشه یه برنامه دیگه داره که با خود ویندوز بالا میاد که برای حفاظت اینترنتیه. تعجب من اینه چرا چند روز اول اذیت نمی کنه!؟؟
کسی نظری نداره؟!
دوست عزیز یه اموزش علی زمانی مدیر ارشد بخش سخت افزار درست کرده از این اموزش استفاده بکن و نتیجه اعلام کن
http://redirector.asrejavan.info/showthread.php?t=220023
MEHDI-STAR
28-04-2008, 17:50
با سلام من كارت اسكاي استار 2.6 دارم ميخوام اوركلاكش كنم ميشه من رو راهنمايي كنيد يا بگيد به كجا تو انجمن مراجعه كنم با تشكر.
nobody2000
28-04-2008, 18:20
دوست عزیز شبی 15 گیگ دارم دانلود می کنم و بیشترش چون مال سایت همسایه هستش و پسورد فایل ها رو ندارم باید پاک کنم .خوب اگه عضویت تو اون سایت مجانی با شه می تونم از فایل اون ها هم استفاده کنم .
به این دو تاپیک زیر سر بزن :
http://redirector.asrejavan.info/showthread.php?t=95220
http://redirector.asrejavan.info/showthread.php?t=221991
nobody2000
28-04-2008, 18:31
با سلام من كارت اسكاي استار 2.6 دارم ميخوام اوركلاكش كنم ميشه من رو راهنمايي كنيد يا بگيد به كجا تو انجمن مراجعه كنم با تشكر.
اموزش اورکلاک skystar2 یک تجربه فوق العاده (http://redirector.asrejavan.info/showthread.php?t=180183)
راهنمایی چون تهران هستی :
میری جمهوری و تقاطع حافظ (پاساژ علاعدین ) میپرسی پاساژ امجد کجاست ( 50 متر بالاتر یا پایین تر ) میری طبقه دوم مغازه آبی الکترونیک و کارتت رو نشون میدی میگی کریستال 80 میخوای (1500 یا 2000 تومان )
بعد از پاساژ امدی بیرون میپرسی پاساژ بزرگمهر کجاست ( 50 متر بالاتر یا پایین تر ) میری طبقه اول میدی یه تعمیر کار برات عوضش کنه (1000 تومان )
اول تو windows برو درایور skystar قدیمی رو uninstall کن و بعد سیستم رو خاموش کن کارت رو جا بزن و روشن کن و درایور 4.4.0 رو نصب کن .
MEHDI-STAR
28-04-2008, 20:02
با سلام و تشكر از راهنمايتون.
اين داريوري كه ميگيد هموني كه رو خود سيدي هستش يا داريوري كه دوستان تو تايپكي كه برام اپلودش كرديد گذاشتن رو بايد جايگذين كنم احتياج به كار ديگه اي هم داره يا نه كارت تو مراجعه به ادرس بالا بايد حتما همراهم باشه؟ بازهم ممنونم.
nobody2000
28-04-2008, 21:46
با سلام و تشكر از راهنمايتون.
اين داريوري كه ميگيد هموني كه رو خود سيدي هستش يا داريوري كه دوستان تو تايپكي كه برام اپلودش كرديد گذاشتن رو بايد جايگذين كنم احتياج به كار ديگه اي هم داره يا نه كارت تو مراجعه به ادرس بالا بايد حتما همراهم باشه؟ بازهم ممنونم.
کارت حتما همراهت باشه چون باید بدی برات crystal رو عوض کنند
اول از درایور 4.4.0 اصلی استفاده کن و اگه رو pid 8192 دیسی داشتی و زیاد میشد بعد از درایور های دیگه استفاده کن .
Mohammad1980
28-04-2008, 22:49
سلام دوستان
می خواستم بدونم دیویدی 1 photo shop top seret دیشب دانلود شد یا نه ؟
نصف شب کیفیت سیگنال من قطع شده بود .
با تشکر از همه دوستان توی این بخش .
من این همه توی این قسمت به سوالات دوستان جواب دادم و راهنمایی کردم.
حالا یک سوال ساده پرسیدم ولی کسی نبود جواب ما را بده .:16:
آقا من تمام کارایی رو که گفتین کردم ولی بازم سیگنالم صفر است مگه میشه سیگنال فرکانس 11534تقریبا45%باشه ولی بقیه فرکانسها صفر باشه تازه روی فرکانس11449فایندر آنالوگم نشون میده که فرکانس داره تازه بازرش هم صدای بلند تری نسبت به فرکانس11534داره.
مدیر جان تو رو خدا کامل راهنماییم کن دیوونه شدم :20::20:آخر دیشو از پشتبوم میندازم پایین:14::14::14:
Amir_Net
28-04-2008, 23:23
با تشکر از همه دوستان توی این بخش .
من این همه توی این قسمت به سوالات دوستان جواب دادم و راهنمایی کردم.
حالا یک سوال ساده پرسیدم ولی کسی نبود جواب ما را بده .:16:
با سلام
خیر دوست عزیز ارسال نشده احتمالا امشب هر دو dvd مربوط به فوتوشاپ در لیست هست و به امید خدا ارسال خواهد شد .
با تشکر
با سلام
من امشب افت شدید سیگنال دارم از 40 رسیده به 35 گاهی هم 34 میشه
دوستان هم همین وضعیت من دارن
miladtaker
28-04-2008, 23:54
شما که درصدت خوبه برای من از 45 به 26 رسیده امشب :14: 2 قسمت آخر سریال لاست رو از دست ندیم شانس آوردیم
دوستان این افت سیگنال برای چی هستش .لطفا توضیح دهید
DieHard_king
29-04-2008, 00:00
واسه منم ديشب 36 تا 38 درصد نوسان داشت الان رو 26 درصد گير كرده!
خدا بخير كنه! اگه بازم كمتر از اين شه بايد قيد w6 رو زد رفت w3 !
ولي الان يه دونه ديسكانكتي هم ندارم :4:
miladtaker
29-04-2008, 00:04
نه منم دیسی ندارم خداروشکر
nobody2000
29-04-2008, 00:10
شما که درصدت خوبه برای من از 45 به 26 رسیده امشب :14: 2 قسمت آخر سریال لاست رو از دست ندیم شانس آوردیم
واسه منم ديشب 36 تا 38 درصد نوسان داشت الان رو 26 درصد گير كرده!
خدا بخير كنه! اگه بازم كمتر از اين شه بايد قيد w6 رو زد رفت w3 !
ولي الان يه دونه ديسكانكتي هم ندارم :4:
نه منم دیسی ندارم خداروشکر
امشب کلا signal کم شده همه جا
DieHard_king
29-04-2008, 00:11
واقعاً كسي نميدونه علت اين افت سيگنال چيه؟ شرايط جوي؟ موقعيت جغرافيايي؟ ماه و خورشيد؟
گرد بودن زمين ؟ :4: مداري كه زمين به دور خورشيد ميچرخه؟ و ... :4::4::40::30:
miladtaker
29-04-2008, 00:14
ای خدااااا :14: همون چیزی که نمیخواستم شد سر سریال لاست دیسی گرفتم :41: :14: گند بزنن به این شانس مثل اینکه امشب سیگنال نمیزاره ما راحت بخوابیم
DieHard_king
29-04-2008, 00:18
واسه من كه هنوز ديسي ننداخته! :36:
حالا چرا تاپیک اعلام لحظه به لحظه 10/02/87 قفله ؟ شايد به هم ربط داشته باشه !!! :3::13:
تو این 18 دقیقه اول 10 تا دیسی داشتم
nobody2000
29-04-2008, 00:31
واسه من كه هنوز ديسي ننداخته! :36:
حالا چرا تاپیک اعلام لحظه به لحظه 10/02/87 قفله ؟ شايد به هم ربط داشته باشه !!! :3::13:
بازه والا
http://redirector.asrejavan.info/showthread.php?p=2646534&posted=1#post2646534
highlight
29-04-2008, 01:44
دوست عزیز یه اموزش علی زمانی مدیر ارشد بخش سخت افزار درست کرده از این اموزش استفاده بکن و نتیجه اعلام کن
http://redirector.asrejavan.info/showthread.php?t=220023
آقا دستت درست!
آره خیلی وضعیت بهتر شده.الان در حالت عادی دیگه dc نداره و همشب به دلیل افت سیگنال یه چند تایی داشت. من حتی پید 8192 رو هم امتحان کردم dc صفر بود!!
خدا عمرت بده. Thanks a million!
dariosh196
29-04-2008, 08:11
سلام بر همه دوستان آفلاین باز. من می خواستم از تجربیات دوستان عزیز در امر بایگانی فیلمهای دانلود شده از دانلود آفلاین استفاده کنم. الان نزدیک 1000 تا فیلم divx به همراه موزیک و نرم افزار که فکر کنم جمعا چیزی حدود 80 گیگابایت اطلاعات می باشد روی هارد جمع آوری کردم. نمی دونم بهترین راه برای بایگانی و استفاده بموقع از این فیلمها و برنامه ها چیه؟ لطف کنید راه های خودتون رو پیشنهاد بدین.
مثلا رایت روی دی وی دی 8 گیگ - 4.5 گیگ - هارد اکسترنال که بعدا بشه به divx player وصل بشه -
اصلا بدون زیرنویس رایت می کنید یا نه؟ راه های به صرفه الان کدوماس؟ ممنون از همگی
nobody2000
29-04-2008, 12:14
سلام بر همه دوستان آفلاین باز. من می خواستم از تجربیات دوستان عزیز در امر بایگانی فیلمهای دانلود شده از دانلود آفلاین استفاده کنم. الان نزدیک 1000 تا فیلم divx به همراه موزیک و نرم افزار که فکر کنم جمعا چیزی حدود 80 گیگابایت اطلاعات می باشد روی هارد جمع آوری کردم. نمی دونم بهترین راه برای بایگانی و استفاده بموقع از این فیلمها و برنامه ها چیه؟ لطف کنید راه های خودتون رو پیشنهاد بدین.
مثلا رایت روی دی وی دی 8 گیگ - 4.5 گیگ - هارد اکسترنال که بعدا بشه به divx player وصل بشه -
اصلا بدون زیرنویس رایت می کنید یا نه؟ راه های به صرفه الان کدوماس؟ ممنون از همگی
صرف با dvd 4.5GB هست .زیر نویس هم تو دایرکتوری هر فیلم بزار و سعی کن زیرنویس هم اسم نام فایل Avi ولی با پسوند خود زیرنویس باشه . :3:
سلام
نمیدونم این سوال رو باید در کجا بپرسم
ولی پسوردی که در تاپیک گروه فری آفلاین گذاشتید به این فایل نمیخوره
Devil_s_Rejects__Upload_By_Ray_McLide_.part1.rar
Devil_s_Rejects__Upload_By_Ray_McLide_.part2.rar
Devil_s_Rejects__Upload_By_Ray_McLide_.part3.rar
Devil_s_Rejects__Upload_By_Ray_McLide_.part4.rar
Devil_s_Rejects__Upload_By_Ray_McLide_.part5.rar
Devil_s_Rejects__Upload_By_Ray_McLide_.part6.rar
Devil_s_Rejects__Upload_By_Ray_McLide_.part7.rar
Devil_s_Rejects__Upload_By_Ray_McLide_.part8.rar
پسوردی که معرفی کردید اشتباه بود :2:
پسورد و لینک ترمیم فایلهای ارسالی گروه free-offline (http://redirector.asrejavan.info/showthread.php?t=221991)
پسورد : www.darkwarez.pl
اگه لطف کنین و پسورد رو بگید تا بتونم این فیلم رو تماشا کنم
مرسی
سلام
نمیدونم این سوال رو باید در کجا بپرسم
ولی پسوردی که در تاپیک گروه فری آفلاین گذاشتید به این فایل نمیخوره
Devil_s_Rejects__Upload_By_Ray_McLide_.part1.rar
Devil_s_Rejects__Upload_By_Ray_McLide_.part2.rar
Devil_s_Rejects__Upload_By_Ray_McLide_.part3.rar
Devil_s_Rejects__Upload_By_Ray_McLide_.part4.rar
Devil_s_Rejects__Upload_By_Ray_McLide_.part5.rar
Devil_s_Rejects__Upload_By_Ray_McLide_.part6.rar
Devil_s_Rejects__Upload_By_Ray_McLide_.part7.rar
Devil_s_Rejects__Upload_By_Ray_McLide_.part8.rar
پسوردی که معرفی کردید اشتباه بود :2:
پسورد و لینک ترمیم فایلهای ارسالی گروه free-offline (http://redirector.asrejavan.info/showthread.php?t=221991)
پسورد : www.darkwarez.pl
اگه لطف کنین و پسورد رو بگید تا بتونم این فیلم رو تماشا کنم
مرسی
دوست عزیز جاش اینجا نبود
ولی پسوردش این هست
password:RayMcLide
طرز استفاده از فولدر زیر که دیشب ارسال شد چگونه هست؟
Artificial-Girl3-Save-XmasPack-2Mods-2Patches-DVD2-WWW.BINYAZ.INFO
با تشکر
Amir_Net
29-04-2008, 15:03
طرز استفاده از فولدر زیر که دیشب ارسال شد چگونه هست؟
Artificial-Girl3-Save-XmasPack-2Mods-2Patches-DVD2-WWW.BINYAZ.INFO
با تشکر
با سلام
dvd2 و ادامه بازی سیاهی هست که شب قبل تر ارسال شد
ضمنا اگر منظورتون نحوه باز کردن و استفاده از فایل ISO هست باید با برنامه Virtual CloneDrive یا IsoBuster یا PowerIso استفاده کنید
Mohammad1980
29-04-2008, 16:10
سلام دوست عزیز
من که خودم شخصا تمام فایلهام را روی هارد نگهداری می کنم . چند تا مزایا داره . مدت زمان نگهداریش بیشتر هست . چون دیویدی حتی مرغوبترین مارک هم بعد از مدتی مشکل پیدا می کنه . دسترسی بهش راحتره . اما خوب اگه خوب قیمت هارد کمی بالاست البته الان ارزون شده .
راستی مطمئن هستی 1000 تا فیلم را در 80 گیگ هارد ذخیره کردی ؟
nobody2000
29-04-2008, 16:29
سلام دوست عزیز
من که خودم شخصا تمام فایلهام را روی هارد نگهداری می کنم . چند تا مزایا داره . مدت زمان نگهداریش بیشتر هست . چون دیویدی حتی مرغوبترین مارک هم بعد از مدتی مشکل پیدا می کنه . دسترسی بهش راحتره . اما خوب اگه خوب قیمت هارد کمی بالاست البته الان ارزون شده .
راستی مطمئن هستی 1000 تا فیلم را در 80 گیگ هارد ذخیره کردی ؟
این درسته منم رو هارد نگه میدارم ولی مثلا من کلا برنامه یا چیزی که DVD کنم دیگه میره تو کشو و بیرون نمیاد به همین خاطر 4 تا هارد 320GB بصورت raid 0 بستم با یه هارد external 500GB که برای backup هم بکار میبرم . :16:
vBulletin v3.8.6, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd